2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 45 پست
بله اکثر موسسات یا کلاهبردارن یا بی سواد  شما اول باید کارشناسی بگیری دز همین حین مدرک زبانت ر ...

سلام ،خوبید؟ 

مدتها بود نبودید تو سایت 

الان ایرانید؟ 

یه سئوال با دیپلم نمیشه مهاجرت کرد؟ حتی اگه زبان فول باشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رشته زبان رشته خوبی برای مهاجرت نیست  من خودم ویزای تحصیلی گرفتم  رشته های کامپیوتر و فن ...

میشه آدم دیپلم کامپیوتر داشته باشه و زبان آلمانی هم بلد باشه و مهاجرت تحصیلی بکنه؟ 

سلام عزیزم بستگی به میزان پولی که میخوای هزینه کنی، رشته ات و کشوری که میخوای بری داره. اولین قدم زبانه، هرجایی که مقصدته زبانشو تا حد امکان مسلط شو که مهم ترین چیزه. بعدشم بسته به رشته و کشور مقصد و شرایط خودت ممکنه به صلاح باشه بذاری ارشد بری یا الان بری. وکیل کلاه.بردار هم نباشه پیرت میکنه، وقتی آدم تازه میخواد شروع کنه ترسناکه ولی بیافتی توش ترست میریزه. گروه‌های تل میتونن کمک خیلی خوبی باشن و بیشتر اطلاعات اونجا هست. اگه زبانت به حدی نیست که بتونی سایتای دولت اون کشور و دانشگاه رو بخونی و برای پذیرش و ویزا اقدام کنی پس بدون که هنوز وقتش نیست بری، اگه نه هم همه اطلاعاتی که لازم داری روی این سایتا هست و سوالاتو هم میتونی توی گروها بپرسی. حتی الامکان سعی کن از وکیل حذر کنی. در نهایت هم این یه پروسه زمان بره، همه چیزت هم همین الان آماده باشه یک سالی طول میکشه تا بری، بنابراین از چیزایی که نمیدونی نترس توی مسیر همه اش رو یاد میگیری وقت به اندازه کافی خواهی داشت.

حقیقت اون نمیدونم باید از کسایی که آلمان رفتن بپرسید ولی خب تمکن مالی میخواد

برادر شوهر و جاریم آلمان هستند میگن میشه خواستم ببینم راسته الکی با طناب اینا نرم تو چاه

می‌دونم، می‌خوام اگه واقعا این چیزی که جاریم گفته درست باشه پسرم رو از الان بفرستم برای آموزش زبان آ ...

شدنش میشه ولی پول میخواد موسسات مهاجرتی اینستا سرچ کنید خیلی اطلاعات خوبی میدن گاها

سلام ،خوبید؟  مدتها بود نبودید تو سایت  الان ایرانید؟  یه سئوال با دیپلم نمیشه مها ...

سلام ممنون عزیزم 

یک مدتی تعلیق شده بودم اما دیروز کاربری ام برگشت 

زبان آلمانی فول منظورتون چه مدرک زبانی هست؟ب ۲ آلمانی باشه با سن کم میشه پذیرش گرفت 

کلا المان کمی رو سن حساسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز