سلام به همگی- من امسال کنکور دارم و مهاجرت شدیدا ذهنمو درگیر کرده...از نظر مالی مشکل ندارم ولی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم، از کجا شروع کنم، سراغ چه موسسهای برم(توی همین نینی سایت تجربهی بقیه راجب موسسههای مختلف رو خوندم ولی اینطوری که معلومه همشون کلاهبردارن🥲) میشه بهم بگید از کی میتونم کمک بگیرم تا راهنمایی درستی داشته باشه و راهو نشونم بده؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام عزیزم بستگی به میزان پولی که میخوای هزینه کنی، رشته ات و کشوری که میخوای بری داره. اولین قدم زبانه، هرجایی که مقصدته زبانشو تا حد امکان مسلط شو که مهم ترین چیزه. بعدشم بسته به رشته و کشور مقصد و شرایط خودت ممکنه به صلاح باشه بذاری ارشد بری یا الان بری. وکیل کلاه.بردار هم نباشه پیرت میکنه، وقتی آدم تازه میخواد شروع کنه ترسناکه ولی بیافتی توش ترست میریزه. گروههای تل میتونن کمک خیلی خوبی باشن و بیشتر اطلاعات اونجا هست. اگه زبانت به حدی نیست که بتونی سایتای دولت اون کشور و دانشگاه رو بخونی و برای پذیرش و ویزا اقدام کنی پس بدون که هنوز وقتش نیست بری، اگه نه هم همه اطلاعاتی که لازم داری روی این سایتا هست و سوالاتو هم میتونی توی گروها بپرسی. حتی الامکان سعی کن از وکیل حذر کنی. در نهایت هم این یه پروسه زمان بره، همه چیزت هم همین الان آماده باشه یک سالی طول میکشه تا بری، بنابراین از چیزایی که نمیدونی نترس توی مسیر همه اش رو یاد میگیری وقت به اندازه کافی خواهی داشت.