2777
2789
عنوان

شما کادو روز زن گرفتید یا نه

299 بازدید | 39 پست

من عقدم همسرم هیچی برام نگرفت من توقعه خاصی ندارم اما یه شاخه گل اگه برام میگرفت یه دنیا خوشحال میشدم اینجوری فکر میکنم هیچ ارزشی در فبالش ندارم من همه جوره حامی و نگهبانشم درسته این مدت بدو بدو داشت کلی پول خرج خرابی ماشین کرد اما نمیدونم چرا رو دلم مونده 😞😞حتی تبریک نگفت من برا مادرش خرید کردم اما اون نه برا من نه برا مامانم هیچی نخرید درسنه دیگه از روش گذشته اما نمیدونم چرا اخلاقم اینجوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینفکرو نکن بیشتر مردا یادشون میره ودرکل خیلی این مناسبتا براشون مهم نیست اما دلیل بر دوس نداشتن شما نیست 

کم کم تو زندگی بهش یاد بده با هدیه دادنهای خودت و ازاحساست بگو 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

نمیخوام بیشتر ناراحتت کنم ولی میتونست حداقل یه تبریک خشک و خالی بگه 

من باحالی ک نامزد بودیم ولی خانواده راضی نلودن ب مامانم روز زن رو تبریک گفت البته مال پارساله 

حتما بهش بگو نزار رو دلت بمونه 

بزار از الان عادت کنه و گرنه فردا کلات پس معرکس

ما تازه عروسی کردیم سه ماهم نشده که رفتیم خونه خودمون

خرج و مخارجمون فوق العاده بالاست و میدونم نمیرسونه هرچند هفته قبلش رفت و برام دو دست لباس خرید سوپرایزم کرد ولی روز زن چیزی‌نگرفت منم بهش هیچی نگفتم اما یادش بود و بهم تبریگ گفت و گفت ایشالا ولنتاین جبران میکنم 😅

درخواست دوستی قبول نمیکنم.