2777
2789
عنوان

بارداری

149 بازدید | 16 پست

دو ماهه پریود نشدم،تو این دوماه ۸باز بیبی چک زدم اول صبح ناشتا،همش منفی بود،۱۷روز بعد از رابطه ازمایش بتا هم دادم منفی بود،تنها چیزی هم که میگم ممکنه باردار باشم،دو سه روز وثتی دستمال میزدم چند لکه بینی خیلییییی کمرنگ داشتم،هیچ علائمی هم ندارم،ممگنه باردار باشم؟

نه آزمایش خون دقیق هست؛ دلیل پریود نشدنت رحم خودشو واسه بارداری آماده میکنه. منم دوماه پریود نشدم بعد بعدش اقدام کردم باردار شدم

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باعلائم شما فهمیدم تنبلی تخمدان شدید دارم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

شما دارید؟

الان یکم باداروگیاهی تنبلیمو اوکی کردم ولی هنوز باردار نشدم۰😔

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ایشالا خدا این ماه یه نینی ناز و خوشگل بهت هدیه میده عزیزدلم😍

مرسی عزیزم انشالله🤲

بیبی چک همه منفیه،بعد از رابطه ۱۷روز بعدش ازمایش دادم منفیه،فقط یکی دو هفته قبل ازمایش لکه بینی داشت ...

نه عزیزم باردار نیستی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز