بعد 7 8 ماه یهو گفت نمیتونیم باهم باشیم من آبرو دارم بعد یه مدت دوباره ازش دلیلشو پرسیدم گفت اندازه ای که تو منو دوس داری دوست ندارم اولین رابطمه شاید در آینده از یکی دیگه خوشم اومد به نظرتون دلیلش چیه
توی یکماه اول باید میفهمیدید به درد هم میخورید یا نه . چرا اینهمه مدت ؟!!
تا ۷ ۸ ماه فقط روزی ۴ ۵ ساعت تلفنی حرف میزدیم خودشم زنگ میزدا یا مثلا دو روزی یه بار میگفت بیا در خونمون دلم برات تنگ شده نمیدونم شاید از یکی دیگه خوشش اومده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۷ ۸ ماه روزی ۴ ۵ ساعت تلفنی میشه سرکار گذاشتن خودتو اون . ۲۷ سالته بچه که نیستی اولا من اصلا مکالمه تلفنی و چت رو قبول ندارم دوما اگر واقعا قصدت ازدواج بوده باید زودتر یه برنامه میریختی. اگر نه قصد ازدواج نداری با همین فرمون برو جلو البته تهش میشه همین جا که الان رسیدی
۷ ۸ ماه روزی ۴ ۵ ساعت تلفنی میشه سرکار گذاشتن خودتو اون . ۲۷ سالته بچه که نیستی اولا من اصلا مکالمه ...
تو مکالمه ها اکثرا حرف ازدواج و شرایط خانواده ها و غیره بود و اینکه باید آشنا میشدیم چند ماه ۵۰ سال پیش نیست که ازدواجا سنتی شه ماه اول برم بگیرمش الان پا پیش میزاشتم و تو تاهل ولم میکرد بهتر بود یا الان که متوجه شدم همچین آدمی به دردم نمیخورده
تو مکالمه ها اکثرا حرف ازدواج و شرایط خانواده ها و غیره بود و اینکه باید آشنا میشدیم چند ماه ۵۰ سال ...
بله ۵۰ سال پیش نیست ولی میخوای برا هر آدم ۷ ۸ماه وقت بزاری؟ شناخت با تلفن پیدا نمیشه . زن و شوهرایی که با هم زندگی میکنن خیلیهاشون هنوز بعد چند سال همو خوب نمیشناسن بعد شما چطوری میخوای با تلفن طرفتو بشناسی؟
البته خیلی خوبه که به این نتیجه رسیده یا رسیدید که بدرد هم نمیخورید. هرچند ممکنه توی این مدت تو توی آب نمک بودی و اون داشته از یکی دیگه هم شناخت پیدا میکرده
تنها مشکلش این بود که اختلاف فرهنگی داشتیم مالی و اخلاقی و اینا خانواده هم سطح بودن فقط پدر مادر ایشون تحصیل کرده بودن و خانواده من زیر سیکل هستن خودشونم قبلا میگفت شاید مادرش مشکل داشته باشه با یکی از اقواممون که روانشناسه صحبت کردم گفت احتمالا چون بحث ازدواج بوده با خانوادش صحبت کرده و تاییدیه نداون
فقط واسه سرگرمی خواسته وقتی دیده قصدت جدیه خواسته تموم کنه
آخه یه جوری صحبت میکرد که انگار تو دوران نامزدیم داریم واسه عروسیمون برنامه میچینیم من خودم هدفم سرگرمی بود اولش با صحبتای این کم کم عاشقش شدمو نگاهم جدی شد