2777
2789
عنوان

ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 37 پست
توی یکماه اول باید میفهمیدید به درد هم می‌خورید یا نه . چرا اینهمه مدت ؟!!

تا ۷ ۸ ماه فقط روزی ۴ ۵ ساعت تلفنی حرف میزدیم خودشم زنگ میزدا یا مثلا دو روزی یه بار میگفت بیا در خونمون دلم برات تنگ شده نمیدونم شاید از یکی دیگه خوشش اومده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ۸ ماه؟ بعد بیشتر ۳۰ بار بیرون رفتن؟ هر روز خودش زنگ میزد که فقط ۳ ۴ ساعت حرف بزنیم 

اره دیگه

سعی کرده کنار بیاد خوشش بیاد نیومده دمش‌ گرم

رفته ولش کن محلش نزار

خودش یه روزی پشیمون میشه که دیر شده و تو خنده ت میگیره بهش ولی

تو برو برا خودت خوشبخت و خوشحال باش

آدما همینن

برا خودتم‌ ممکنه پیش بیاد

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
تا ۷ ۸ ماه فقط روزی ۴ ۵ ساعت تلفنی حرف میزدیم خودشم زنگ میزدا یا مثلا دو روزی یه بار میگفت بیا در خو ...

ی مدت کلا ن پیام بده ن سراغی ازش بگیر ببین چی میشه 

بهت برمیگرده یا نه 

ممکنه تغییرات هورمونی باشه 

دوره ای باشه ،بعدش بهتر میشه 

منظورتون نمیفهمم

۷ ۸ ماه روزی ۴ ۵ ساعت تلفنی میشه سرکار گذاشتن خودتو اون . ۲۷ سالته بچه که نیستی اولا من اصلا مکالمه تلفنی و چت رو قبول ندارم دوما اگر واقعا قصدت ازدواج بوده باید زودتر یه برنامه میریختی. اگر نه قصد ازدواج نداری با همین فرمون برو جلو البته تهش میشه همین جا که الان رسیدی

۷ ۸ ماه روزی ۴ ۵ ساعت تلفنی میشه سرکار گذاشتن خودتو اون . ۲۷ سالته بچه که نیستی اولا من اصلا مکالمه ...

تو مکالمه ها اکثرا حرف ازدواج و شرایط خانواده ها و غیره بود و اینکه باید آشنا میشدیم چند ماه ۵۰ سال پیش نیست که ازدواجا سنتی شه ماه اول برم بگیرمش الان پا پیش میزاشتم و تو تاهل ولم میکرد بهتر بود یا الان که متوجه شدم همچین آدمی به دردم نمیخورده

تو مکالمه ها اکثرا حرف ازدواج و شرایط خانواده ها و غیره بود و اینکه باید آشنا میشدیم چند ماه ۵۰ سال ...

بله ۵۰ سال پیش نیست ولی میخوای برا هر آدم ۷  ۸ماه وقت بزاری؟ شناخت با تلفن پیدا نمیشه . زن و شوهرایی که با هم زندگی میکنن خیلی‌هاشون هنوز بعد چند سال همو خوب نمیشناسن بعد شما چطوری میخوای با تلفن طرفتو بشناسی؟

البته خیلی خوبه که به این نتیجه رسیده یا رسیدید که بدرد هم نمی‌خورید.  هرچند ممکنه توی این مدت تو توی آب نمک بودی و اون داشته از یکی دیگه هم شناخت پیدا میکرده 

دخترِ عجیبیه واقعن😂

تنها مشکلش این بود که اختلاف فرهنگی داشتیم مالی و اخلاقی و اینا خانواده هم سطح بودن فقط پدر مادر ایشون تحصیل کرده بودن و خانواده من زیر سیکل هستن خودشونم قبلا میگفت شاید مادرش مشکل داشته باشه با یکی از اقواممون که روانشناسه صحبت کردم گفت احتمالا چون بحث ازدواج بوده با خانوادش صحبت کرده و تاییدیه نداون

فقط واسه سرگرمی خواسته وقتی دیده قصدت جدیه خواسته تموم کنه 

آخه یه جوری صحبت میکرد که انگار تو دوران نامزدیم داریم واسه عروسیمون برنامه میچینیم من خودم هدفم سرگرمی بود اولش با صحبتای این کم کم عاشقش شدمو نگاهم جدی شد