2777
2789
عنوان

خانما میشه کمکم کنید فک کنم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 27 پست
یعنی اگ غسل واجب داشته باشی و حامله بشی بچه مشکل داره؟🙄

من شنیدم میگفتن کاشت ناخن چون غسل و وضو نداره بچه ی ک نطفه اش بسته بشه حرام میشه 

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله هر چی صلاحته خدا بهت بده روش جلوگیریت چی بوده؟

طبیعی 

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت
انشالله هر چی صلاحته خدا بهت بده روش جلوگیریت چی بوده؟

الان نزدیک ۴ ساله طبیعی

من شنیدم میگفتن کاشت ناخن چون غسل و وضو نداره بچه ی ک نطفه اش بسته بشه حرام میشه 

حالا من ۶ هفتمه غسل گردنم بود غسل نکردم تکلیف جیه

والا مکه نطفه بچمون از راه خلاف شرعه ذهن خودت مشغول نکن از دزدی و احتلاص حروم تر حق الناس حروم نر نداریم

میگن اسپرم مرد حرامه چجور بجه تشکیل میده حلاله میدونی اصلا خیلی جیزا با عقل و منطق جور درنمیا ...

چجوری حرام؟؟؟؟؟اسپرم حرام ینی چی؟؟

حالا من ۶ هفتمه غسل گردنم بود غسل نکردم تکلیف جیه  والا مکه نطفه بچمون از راه خلاف شرعه ذهن خو ...

بخدا من هروز حمام میرم نطافت و رعایت میکنم ازینا ک مذهبی خیلی بیشتر و بهتر ولی فقط اسم غسل میاد میگن فعل درست بقیه میگن از بن کارا غلطه 

بخدا من هروز حمام میرم نطافت و رعایت میکنم ازینا ک مذهبی خیلی بیشتر و بهتر ولی فقط اسم غسل میاد میگن ...

اصلاذهنتو درگیر این مسائل نکن

فکر کردی همه ملت غسل میکنن؟بخدا طرف با کاشت نماز میخونه میگه غسلم میکنم اوکیه

اگر اینجوره خیلیا الان تخ.....حرومن

عزیزم مرجع تقلید کیه؟

من رفتم سایت مرجع تقلیدم گفته بود بچه مشکلی نداره اما باید تمام نماز هاو غسل هایی که به گردنت هست رو قضا کنی😊نگران نباش پس.ولی از من به تو نصحیت مواد کاشت ناخن سرب داره و سرطان زاست دیگه استفاده نکن برای نی نی هم ضرر داره

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
اصلاذهنتو درگیر این مسائل نکن فکر کردی همه ملت غسل میکنن؟بخدا طرف با کاشت نماز میخونه میگه غسلم میک ...

چی بگممم والااا

عزیزم مرجع تقلید کیه؟ من رفتم سایت مرجع تقلیدم گفته بود بچه مشکلی نداره اما باید تمام نماز هاو غسل ...

مرسی گلمممنون