2777
2789

سلام من همیشه بین ۱ وتا ۸ ام هرماه پریود میشم ۷ روزه  ولی الان ۱۶ ام پریود نشدم هیچ 

درد ناحیه تخمدان و و زیر شکم و سینه دارم 

شوهرم روش نشده از داروخونه برام بیبی چک بگیره نت فردا خودم بگیرم یعنی باردارم ؟؟؟

امادگیشو ندارم 

چون الان بهم ریختگی مالی داریم و اینک کاشت ناخن دارم نمیدونم احکام بچه ک کاشت ناخن باشه چیا 

خیلی استرس دارم 

کسی اینطوری پیش اومده براش ؟؟؟؟؟

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کاشت ناخن غسل هایی که کردی باطل بوده

اخه ی جا خوندم میگفت بچه ک با کاشت ناخن نطفه اش بسته بشه حرامه

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت
عزیزم برو کاشت ناخنت رو پاک کن. غسل کن و نمازات رو به موقع بخون.انشالله اگه باردار بودی خدا بهت یه ن ...

مرسی ولی الان موقعیتشو نداریم خداکنه اگ باردار بودم خدا کمکمون کنه از سختی دربیایم

اخه ی جا خوندم میگفت بچه ک با کاشت ناخن نطفه اش بسته بشه حرامه

کی گفته؟ نطفه از شوهرته و حلاله فقط غسل و نماز گردنته

اولین باره می شنوم. حالا برم یه تحقیق بکنم منم کنجکاو کردی دختر

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
استرس نداشته باش قربونت،انشاالله هرچی خیره واست پیش بیاد

مرسی عزیزم حال بدیه معلوم نیست دلم میخاد باردار باشم یا دلم نمیخاد اصن نمیدونم پی ب چیه

کی گفته؟ نطفه از شوهرته و حلاله فقط غسل و نماز گردنته اولین باره می شنوم. حالا برم یه تحقیق بکنم من ...

اره بخدا خیلی بد منم شنیدم البته  تعجب کردم

مرسی ولی الان موقعیتشو نداریم خداکنه اگ باردار بودم خدا کمکمون کنه از سختی دربیایم

انشالله هر چی صلاحته خدا بهت بده

روش جلوگیریت چی بوده؟

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...