2777
2789

ما یه همسایه داریم خانمه تو تابستونا با رکابی الانم که یکم سرد شده  با یه بافت خیلی ناجور میاد به گل های ساختمون و گیاهاش رسیدگی میکنه ، از این خیلی خیلی خوشگلا و پر آرایشا . قبلا یه بار اومده بود خونمون که شوهرم تافهمید گفت از این به بعد حق نداری باهاش رابطه داشته باشی و خصوصا اینکه راش بدی بیاد تو خونه چون ازش حس خیلی بدی میگیرم . 

ولی این خانمه هر وقت میرم خرید تو محوطه است ، چون غالبا میاد تو حیاط ورزش میکنه یا به گیاهاش رسیدگی میکنه یا سگش رو میاره هوا خوری ، منو میبینه میاد صحبت کردن و کم کم میاد خونمون 😐

منم روم‌نمیشه مستقیم بهش بگم نیا تو ،  تو  رودرواسی نمیتونم چیزی بگم . میاد میشینه یکی دو ساعت بعدم میره 

شوهرم حتی خونه داداشم نمیره چون سگ دارن ، بفهمه بعد اون بار ، چند دفعه این خانمه اومده خونمون خیلی ناراحت میشه

حالا به نظرتون‌ چیکار کنم ؟ که راش ندم یا خودش بفهمه نباید بیاد تو خونه ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دیدیش گوشی بگیر سمت گوشت شروع کن حرف زدن و با اشاره یه سلام آروم بده و سریع برو داخل خونه

چندبار که اینکار تکرار کنی دوزاریش میافته

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

عزیزم خب سردرفتارکن ...ایشون تورفتارتون دعوت رومیبینه که میاد 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

باسگش میاد خونه شما؟

وای برام قابل تحمل نیست

مخصوصا اگه نماز میخونید تو خونتون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اصلا تعارف نمیکنم 😐 ولی اون سری خودش باهام‌اومد تو گفت برم دستشویی 😐 بعدم رفت سر کمد لباسا که لباس ...

مشخصه مشکل داره از همون چیزایی که گفتی ولی الان یقین حاصل شد:/

جوابشو نده رد شو انگار نمیبینی 

یا اگه اومد بگو شرایطش رو ندارم ببخشیذ 

برات مهم نباشه بهش بر خورد یا چی

عاشق خدا و عاشقان او❤️‍🔥
تا دیدیش گوشی بگیر سمت گوشت شروع کن حرف زدن و با اشاره یه سلام آروم بده و سریع برو داخل خونه چندبار ...

یه بار این کارو کردم ، ولی با من اومد هیچ ، آخرش رفت برا خودش میوه برداشت تو پیش دستی شروع کرد خوردن 😐