2821
2789
عنوان

مشاورتحصیلی

187 بازدید | 23 پست

سلام و وقت بخیر✨

امیدوارم که حال دلت خوب باشه😍❤️

من مشاور تحصیلی و دانشجوی پرستاری هستم👩🏻‍💼

هر سوال و ابهامی در رابطه با کنکور و هر پایه تحصیلی دیگه که دارید میتونید از من بپرسید ؛

و جهت رزرو ثبت نام مشاوره میتونید اقدام کنید✔️

به همراه 1 جلسه مشاوره رایگان🥹🌸

سلام برای قبول شدن در کنکور تجربی حتما باید دبیرستان مدرسه نمونه دولتی و تیزهوشان رفت؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
سلام برای قبول شدن در کنکور تجربی حتما باید دبیرستان مدرسه نمونه دولتی و تیزهوشان رفت؟

سلام عزیزم. نه اصلا ربطی نداره خیلی هم دولتی بودن وتونستن پزشکی بیارن..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم. نه اصلا ربطی نداره خیلی هم دولتی بودن وتونستن پزشکی بیارن..

آخه مشاور تحصیلی مدرسمون میگه حتما باید تو این مدارس درس خوند وگرنه کنکور تجربی قبول نمیشی

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
آخه مشاور تحصیلی مدرسمون میگه حتما باید تو این مدارس درس خوند وگرنه کنکور تجربی قبول نمیشی

نمیدونم کی به ایشون اجازه مشاوره داده با این سطح😅

من خودم مدرسه دولتی بودم و فقط به خاطر تاثیر معدل نشد پزشکی قبول شم و پرستاری آوردم

نمیدونم کی به ایشون اجازه مشاوره داده با این سطح😅 من خودم مدرسه دولتی بودم و فقط به خاطر تاثیر معد ...

ممنونم ازتون❤

موفق باشین

سلام من دهم رو ۳۰درصد رو جمعبندی کردم و یازدهم رو فقط بعضی از درس ها رو خوندم دوازدهمم متوسط در حد مدرسه خوندم و آزمون قلم‌ چی تراکم ۴۵۰۰تا۵۰۰۰هست.

رشتم انسانیه بنظرتون بعد امتحانا دی شروع کنم بخونم میتونم فرهنگیان قبول شم؟

ن عزیزدلم من خودم تو یه مدرسه عادی درس خوندم اما پرستاری دانشگاه دولتی قبول شدم ،مهم تر از هرچیزی تلاش خودته 

بلند پرواز🕊️🌱یک روز میام و میگم بالاخره شد🥹🤍اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

ببخشید اگه رتبه خیلی خوب باشه مثلا زیر ۲۰۰۰ بازهم باید بریم پرستاری و پیرا برای تاثیر معدل 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
سلام من چند سال از درس دور بودم ۶ سال... یه سری توضیحات میدین درمورد نحوه مشاورتون و هزینش..

سلام عزیزم

هزینه مشاوره ماهانه ۳۰۰ هس که البته اگه براتون زیاده مسشه به توافق رسید راجش

برنامه هفتگی خدمتتون ارائه و توی روند درس خوندن اگر مشکلی علمی و درسی داشته باشین بهتون کمک میشه .

اگر تمایل به مشاوره داشتین بهم بگید که یه جلسه تلفنی داشته باشیم و کامل تر توضیح بدم

به نظرت از الان میشه تک رقمی شد   

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

منابع چی معرفی میکنید برای زیست و شیمی

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
ببخشید اگه رتبه خیلی خوب باشه مثلا زیر ۲۰۰۰ بازهم باید بریم پرستاری و پیرا برای تاثیر معدل 

بستگی داره عزیزم ممکنه معدل فقط هزارتا بخواد تغییر بده و این ۲هزار بشه ۳هزار که بازم میشه پزشکی آورد توی بعضی شهرا