شینا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4765 عنوان اینستا 73 بازدید | 13 پست سلام دوستان یه بنده خدایی منو آنفالو کرد منم ایشون رو..الان آنلاین میشم تو قسمت دایرکت اون بالا ک نشون میده کیا آنلاین هستن ایشون هم هست..برا همه اینجوریه؟طبیعتا نباید باشه اون قسمت 1402/10/16 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
diba_3178 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 17753 اره دیگ .چون قبللا باهاس چت کردی.حالم از اینستا بعممیخوره..چون ی اشغالی فالوم کرده ک من عاشقشم .ولی همش بی محلی میکنه بهم.حس نفرت و دوس داشتن قاطی شده دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍
شینا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4765 چون تو دایرکتت هست حذفش کن دایرکتشو دیگه برات نمیاد ممنون عزیزم ..آره شاید پیامشو پاک نکردم میاد برام
شینا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4765 اره دیگ .چون قبللا باهاس چت کردی. حالم از اینستا بعممیخوره.. چون ی اشغالی فالوم کرده ک من عاشقشم ... دقیقا منم ولی از روی سرگرمی میرم.خود دار باش اگ کسی آدمو بخاد راه رسیدن بهت رو پیدا میکنه
شینا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4765 اره دیگ .چون قبللا باهاس چت کردی. حالم از اینستا بعممیخوره.. چون ی اشغالی فالوم کرده ک من عاشقشم ... ممنون بابت جواب
diba_3178 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 17753 دقیقا منم ولی از روی سرگرمی میرم.خود دار باش اگ کسی آدمو بخاد راه رسیدن بهت رو پیدا میکنه من خیلی مغرورم و بهش رو نمیدم ولی خیلی هم دوسش دارم...تک و توک استوریهاسو لایک میکنم..میترسم پررو شع دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍
شینا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4765 من خیلی مغرورم و بهش رو نمیدم ولی خیلی هم دوسش دارم...تک و توک استوریهاسو لایک میکنم..میترسم پررو شع کار خوبی میکنی عزیزم..دقیقا درسته پررو میشه
diba_3178 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 17753 کار خوبی میکنی عزیزم..دقیقا درسته پررو میشه قربونت گلیولی اعصابم خورده خیلی.میخام استوزیاشو پستاسو دبگه نبینم و روی گزینه ای بذارم ک اینستا پستاشو بهم نشون نده و حالم بد نشه..میخام رها کنم..ارامشی ک ب دست میارم توی رها کردنِ ..میخام رها کنم .چون خسته شدم واقعا دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍
شینا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4765 قربونت گلی ولی اعصابم خورده خیلی. میخام استوزیاشو پستاسو دبگه نبینم و روی گزینه ای بذارم ک اینستا ... ببین عزیزم من متاهلم خیلی وقته شاید نسل الانو درک نکنم..ولی تنها تجربه ای ک دارم اینه سعی کن وقتتو بیشتر رو پیشرفت خودت بذاری خودتو با این فکرا درگیر نکن بخدا تنها چیزی ک بعدا بدردت میخوره هرچیزیه ک بعدها بتونی باهاش درآمد داشته باشی.واقعا همینطوره اگ یکی خواهان واقعیت باشه هرجور باشه تورو بدست میاره..نمیدونم چندسالته ولی خواستم خواهرانه تجربه خودمو بهت بگم.❤️🩷
diba_3178 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 17753 ببین عزیزم من متاهلم خیلی وقته شاید نسل الانو درک نکنم..ولی تنها تجربه ای ک دارم اینه سعی کن وقتتو ب ... مرسی عزیزم.بله حرفاتونو کاملاااااا قبول دارم..ولی متنفرم ازابتکه باهاش اشنا شدم.کاش مهرپاارسال هیج وقت باهاش اسنا نمیشدم..میدونم ک بابد برای رسیدن ب ارامش روحیو ذهنی خاطرات رو باید رها کنمولی قلبم قبول نمیکنه دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍
شینا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4765 مرسی عزیزم.بله حرفاتونو کاملاااااا قبول دارم..ولی متنفرم ازابتکه باهاش اشنا شدم.کاش مهرپاارسال هیج و ... بمرور فراموش میکنی ..بیکار نمون ک بیاد خاطراتش بیفتی..حتی استوریاشو هم نگاه نکن..فداتم ک