2777
2789
عنوان

اینستا

73 بازدید | 13 پست

سلام دوستان یه بنده خدایی منو آنفالو کرد منم ایشون رو..الان آنلاین میشم تو قسمت دایرکت اون بالا ک نشون میده کیا آنلاین هستن ایشون هم هست..برا همه اینجوریه؟طبیعتا نباید باشه اون قسمت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره دیگ .چون قبللا باهاس چت کردی.

حالم از اینستا بعم‌میخوره..

چون ی اشغالی فالوم کرده ک من عاشقشم .ولی همش بی محلی میکنه بهم.

حس نفرت و دوس داشتن قاطی شده

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
اره دیگ .چون قبللا باهاس چت کردی. حالم از اینستا بعم‌میخوره.. چون ی اشغالی فالوم کرده ک من عاشقشم ...

دقیقا منم ولی از روی سرگرمی میرم.خود دار باش اگ کسی آدمو بخاد راه رسیدن بهت رو پیدا میکنه

دقیقا منم ولی از روی سرگرمی میرم.خود دار باش اگ کسی آدمو بخاد راه رسیدن بهت رو پیدا میکنه

من خیلی مغرورم و بهش رو نمیدم ولی خیلی هم دوسش دارم...تک و توک استوریهاسو لایک میکنم..میترسم پررو شع

کار خوبی میکنی عزیزم..دقیقا درسته پررو میشه

قربونت گلی‌

ولی اعصابم خورده خیلی.

میخام استوزیاشو پستاسو دبگه نبینم و روی گزینه ای بذارم ک اینستا پستاشو بهم نشون نده و حالم بد نشه..

میخام رها کنم..ارامشی ک ب دست میارم توی رها کردنِ ..

میخام رها کنم .چون خسته شدم‌ واقعا

قربونت گلی‌ ولی اعصابم خورده خیلی. میخام استوزیاشو پستاسو دبگه نبینم و روی گزینه ای بذارم ک اینستا ...

ببین عزیزم من متاهلم خیلی وقته شاید نسل الانو درک نکنم..ولی تنها تجربه ای ک دارم اینه سعی کن وقتتو بیشتر رو پیشرفت خودت بذاری خودتو با این فکرا درگیر نکن بخدا تنها چیزی ک بعدا بدردت میخوره هرچیزیه ک بعدها بتونی باهاش درآمد داشته باشی.واقعا همینطوره اگ یکی خواهان واقعیت باشه هرجور باشه تورو بدست میاره..نمیدونم چندسالته ولی خواستم خواهرانه تجربه خودمو بهت بگم.❤️🩷

ببین عزیزم من متاهلم خیلی وقته شاید نسل الانو درک نکنم..ولی تنها تجربه ای ک دارم اینه سعی کن وقتتو ب ...

مرسی عزیزم.بله حرفاتونو کاملاااااا قبول دارم..ولی متنفرم ازابتکه باهاش اشنا شدم.کاش مهرپاارسال هیج وقت باهاش اسنا نمیشدم..

میدونم ک بابد برای رسیدن ب ارامش روحیو ذهنی خاطرات رو باید رها کنم‌‌ولی قلبم قبول نمیکنه

مرسی عزیزم.بله حرفاتونو کاملاااااا قبول دارم..ولی متنفرم ازابتکه باهاش اشنا شدم.کاش مهرپاارسال هیج و ...

بمرور فراموش میکنی ..بیکار نمون ک بیاد خاطراتش بیفتی..حتی استوریاشو هم نگاه نکن..فداتم ک