2777
2789
عنوان

اسکیت سواری دوست دارم.

101 بازدید | 0 پست

سلام.وقتتون بخیر.یه مرد سی و هشت ساله که علاقه به اسکیت کفشی داشتم و دو هفته ای میشه که تهیه کردمش اما یه سانتی متر هم بعد از حدود یک ساعت تمرین نتونستم حرکت کنم.نگاهی توی فضای مجازی به کلاس آموزش اسکیت شهرمون انداختم مشاهده کردم تمام بچه های نازنین زیر ده سال هستن و والدین بزرگوارشون روی سکوهای سالن نشستن.آخه چرا یه خانم یا آقا که بالای سی سالش هستش نمیتونه با فرزندش اسکیت سواری کنه. زندگیش بهتر و شادتر میشه برای سلامتیش خوبه. قطعا" روزی موقعش فرا برسه کلاس اسکیتم رو میرم و با افتخار توی شهرم گهگداری اسکیت سواری میکنم و اگر روزی مهربان بانویی وارد زندگیم شد دو نفره و اگر روزی روزگاری فرزندی سالم خدا بهمون داد خانوادگی میریم اسکیت سواری چون ارزش شادی مهمتر از نگاه و کلام همشهریهای نازنینم هستش. تشکر که وقت گذاشتین. 

سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.