2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

558 بازدید | 45 پست

یه امتحان خیلی مهم فردا دارم ولی سالگرد بابام نزدیکه و 

نتونستم تو این دو روز بخونم چیکار کنم دارم گریه میکنم از شدت استرس واقعا نیاز به کمکتون دارم

خیلی با بابام صمیمی بودم و الان نیستش چیکار کنم تا بتونم برا فردابخونم

عمیقا بشین گریه کن تاخالی بشی 

بعد یه لیوان اب و زعفرون و گلاب بخور تا کمی اروم بشی بعد کم کم شروع کن 

خدا پدرتون روهم رحمت کنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خیلی موندع ؟؟؟ 

منم فردا امتحان دارم نمی رسم تموم کنم

بخاطر امتحان گریه می کنی یا سالگرد بابات

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم نیست نهایت نمره نمیگیری بعدها میفهمی،اصلا ارزش نداشت بشین و برای پدرت قرآن بخون و درد دل کن بزار راحت بشی امتحان هم برای،شب امتحان نیست انشاله خونده باشی قبلا الان نمره میگیری نگرفتی فدای،سرت

ممنون عزیزم چیکار کنم تمرکز ندارم میترسم از امتحان فردام 

همون معجون رو بخور 

دورکعت نماز هم بخون هدیه کن به پدرت 

ان شاالله دلت اروم میگیره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
لطف کردی عزیزم ممنونم

قربونت گلم

ممنون عزیزم آروم شدم با حرفات

انه یه عمر خودم حرص خوردم چی شد ؟هیچ کلا شک و بکن باقی تقدیره اصلا نباید غصه خورد اگه بتونیم زندگی عالی میشه به سن من برسی نیفهمی،دنیا ارزش حرص و جوش خوردن نداشت 

من بابام۴۳روز‌از دست دادم دارم دق‌میکنم‌حوصله ندارم بخونم  تمرکز ندارم اصلا😭😭😭😭هیچی‌نخوندم فردا صب امتحان دارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
انه یه عمر خودم حرص خوردم چی شد ؟هیچ کلا شک و بکن باقی تقدیره اصلا نباید غصه خورد اگه بتونیم زندگی ع ...

ولی هیچ وقت نفهمیدم 

چرا باید انقدر زجر بکشم

چرا کسایی هم که دوسم دارن باید برن و من بازم تنها شم

چرا این دنیا آنقدر بده

هیچکسی نیست که درست و حسابی بتونم باهاش حرف بزنم

همه قضاوتم میکنن و تهمت میزنن حتی خونوادم