2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 45 پست
گلم ازدواج ارومتون کرد؟ به نظرتون انقدر که میگن ازدواج بده راست میگن؟

ازدواج با آدم خوب ودرست همه چی رو درست میکنه ولی ازدواج اشتباه دردی روی دردهاست خدا رو شکر برای من به خواست خدا و دعای مادرم خوب شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج با آدم خوب ودرست همه چی رو درست میکنه ولی ازدواج اشتباه دردی روی دردهاست خدا رو شکر برای من ب ...

خداروشکر عزیزم

برای منم دعا کن دردی که میکشم راحت تر بشه و دیگه درد نکشم

میترسم بابت همین روزا به خودم سرکوفت بزنم

سسرکوفت نمیزنی ولی تجربه میشه برات بعدها به بقیه میگی نکنن  مثل من 

من دوبار خودکشی کردم تا قبل چهلم مادرم کلی اذیت شدم ۱ سال اصلا خوابم نمیبرد افسردگی گرفتم بعد دیدم نمیشه زیر دست زن داداش و زن بابا  زندگی کنم خودمو جمع و جور کردم وشد هرآنچه باید میشد

روح پدرتون شاد 

منم ۲۱ روزه ک بابامو از دست دادم😔💔

جوابی برای سوال شما ندارم 

اما ی سوال ازتون دارم بعد چن وقت از فوت پدرتون حالتون بهتر شد و آروم شدین؟

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
روح پدرتون شاد  منم ۲۱ روزه ک بابامو از دست دادم😔💔 جوابی برای سوال شما ندارم  اما ی س ...

حالم بهتر نشده فقط زندگی میکنم ولی زنده نیستم 

سرم شلوغه با کارای مختلف 

چطور حال روحتون رو بهتر کردین؟

رفتم سر کار و کلی خودمو مشغول کردم با اینکه حقوقش به اندازه فقط رفت و امدم بودبعدها کلی پیشرفت کردم حتی بیمه هم نبودم آرزو داشتم بتونم با تاکسی بدم سرکار ولی پولم نمی رسد مجبور بودم با مینی بوس برم خیلی سخت بود خیلی از صبح میرفتم تا ۷ شب ۸۰ هزار تومان ۲۰ سال پیش

خدا پدر ومادر همه رو رحمت کنه  زندگی آنقدر بازیها داره که اصلا آدم نمی دونه چی بگه ولی همه مشکلات با صبرو توکل به خدا درست میشه اصل آرامشه خودتو درس ومی تونی جبران کنی ولی خدایی نکرده ناراحتی اعصاب وروان خیلی سخت درست میشه