2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 45 پست
انه یه عمر خودم حرص خوردم چی شد ؟هیچ کلا شک و بکن باقی تقدیره اصلا نباید غصه خورد اگه بتونیم زندگی ع ...

منی که میخوام‌خودکشی کنم‌جی اما هر وقت تصمیم میگیرم یاد مامانم‌میفتم😭😭 دلم کباب میشه بهش فکر میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سالی که کنکور داشتم چند ماه قبلش پدرم رو از دست دادم

دو ماه تعطیل کردم و بعدش دو ماه خوندم و به خود خدا سپردم ..رتبه ام خیلی خوب شد 

در حد انرژی ات بخون .. برو بچرخ ، فیلم نگاه کن ، دوش بگیر و بخواب

نمره ات نزدیک ۲۰ میشه 🥰

سالی که کنکور داشتم چند ماه قبلش پدرم رو از دست دادم دو ماه تعطیل کردم و بعدش دو ماه خوندم و به خود ...

ممنون عزیزم ولی سالگرد پدرمه 

میترسم از قضاوت بقیه خودم حالم خوب نیست تا حالا یجور خودمو سرگرم میکردم الان دوباره دارم عذاب میکشم

ولی هیچ وقت نفهمیدم  چرا باید انقدر زجر بکشم چرا کسایی هم که دوسم دارن باید برن و من بازم تنه ...

ببیخیال باس عزیزم حرف هیچ کس برات مهم نباشه بخصوص اونی که بدت و مگه 

دنیا همینه ۲۳ سالم بود مادرم رفت اوج جوانی و بعد تموم شدن درس من موندم خواهر،و برادر کوچیک و پدری که انگار ما هوی اون بودیم یکدفعه بد شد بد انقدر که حد نداره 

اما گذشت خواهر،و برادرم بزرگ شدن ازدواج کردن و منم بعدها ازدواج کردم چون صبر کردم اونها سر و سامان بگیرم بعد ازدواج کنم الانم بهترین زندگی رو دارم دیر ازدواج کردم اما آرامش دارم سختی زیاد کشیدم انقدر که گاهی به عقب بر گردم وحشت میکنم پدرم چند سالی هست فوت کردن بعد ازدواج چند بار بیشتر نرفتم دیدنش جون بعد مادرم فقط فکر خودش بود اخر عمری آلزایمر گرفت به بدترین شکل فوت شد حتی ۶ ماه بود ندیده بودم الانم چند،ساله فوت کرده حتی،برای مرگش اشکم نیومد نه من نه خواهر و برادرم دنیا میگذره خوب و بد مهم اینه آدم سخت نگیره هر کاری که خوشحال ت میکنه و به آینده ت ضرر نمیزنه انجام بده نظر هیچ کس مهم نباشه مهم خودتی به خودت مطمن باشی همه چی درست میشه سختی داره ولی درست میشه 

موفق باشی الان ۲۵ ساله مادرم فوت شده فکر میکردم تا ۴۰ مادرم زنده نباشم الان ۲۵ سال گذشته زنده ام

من بابام۴۳روز‌از دست دادم دارم دق‌میکنم‌حوصله ندارم بخونم  تمرکز ندارم اصلا😭😭😭😭هیچی‌نخ ...

فدای سرت

این رو کسی میگه که شاگرد اول مدرسه بوده ، اما هیچ وقت بابت نمره غصه نخوردم 

یک مرور کلی کن ، نتیجه هر چی شد شد

بابت سیستم غلط اموزشی حرص نخور ، راحت بگیری راحت میگیرند 😉

منی که میخوام‌خودکشی کنم‌جی اما هر وقت تصمیم میگیرم یاد مامانم‌میفتم😭😭 دلم کباب میشه بهش فکر میکنم

منم فکر میکردم بعد مادرم نمیتونم ۲ بار تا چهلمش خودکشی کردم بار دوم دیدم خواهر،برادرم از حال بدم ناراحت هستند تصمیم گرفتم زنده بمونم و بجنگم برلی زندگی خوب وشد آنچه دلم خواست سخت شد و دیر اما شد پس به زندگی ادامه بده و سعی تو بکن انشاله برای شما به وقتش همه چی عالی بشه

ببیخیال باس عزیزم حرف هیچ کس برات مهم نباشه بخصوص اونی که بدت و مگه  دنیا همینه ۲۳ سالم بود ما ...

گلم ازدواج ارومتون کرد؟

به نظرتون انقدر که میگن ازدواج بده راست میگن؟