سلام خواهر من خوابگاهی هست و یه شهر دور الان دوساله با یه دختری اشنا شده که ایشون عربه و فوق العاده مهمون دوست و محترم و خوب خلاصه باهم در رفت و امد بودن چن باری ام رفت خونه دوستش و خلاصه دوستبشون خیلی نزدیک درحدی که به من میگفت انگا برام خواهره و خلاصه یه قضیه برای خواهرم اتفاق افتاد که خواهرم روحی ریخت به هم بازم همین دوستش برام مرحم بود و تنهاش نذاشت خلاصه گذشت امروز به من زنگ زد که یه اتفاقی افتاده و دوستیمون تموم شده تعریف کرد گفت گوشی دوستم خراب شده با گوشی من به نامزدش و خانوادش در تماس بوده و در ارتباط خلاصه این خواهرم یه پیام داده بوده به نامزدخودش و منتظر جوابش بوده این دوستشم یه کم کنجکاوه و به قول خودش باید از همه چی سر دربیاره. خواهرمم میدونه که واقعا مثلا پیاماش میخونع یا اگه گوشیش دستش باشه فیلم و ایناش میبینه حالا دوستش میگه گوشیت بده و خواهرم میده گوشیشا اما میگه من منتظر پیامم و به حریم خصوصیم احترام بزار خلاصه این خانمم لج میکنه و گوشی خواهرم پرت میکنه و یه کلامم باهاش حرف نمیزنه و میگع تو بچه ایی و مراعاتت کردم و اینا و این که این خانم همیشه همینطور هروقت قهر میکنه کلا حرف نمیزنه و حتی نگاه طرف مقابلم نمیکنه خواهرمم چن بار معذرت خواهی کرده بغلش کرده گفته بخدا منظور بدی نداشتم اما این خانم درس نشده و همونجور موندع
حالا میگه دوستیمون تموم شده نمیدونم والا تقصیر کیه و چطور میشه کمکش کنم