2777
2789
عنوان

دوست خواهرم

277 بازدید | 11 پست

سلام خواهر من خوابگاهی هست و یه شهر دور الان دوساله با یه دختری اشنا شده که ایشون عربه و فوق العاده مهمون دوست و محترم و خوب خلاصه باهم در رفت و امد بودن چن باری ام رفت خونه دوستش و خلاصه دوستبشون خیلی نزدیک درحدی که به من میگفت انگا برام خواهره و خلاصه یه قضیه  برای خواهرم اتفاق افتاد که خواهرم روحی ریخت به هم بازم همین دوستش برام مرحم بود و تنهاش نذاشت خلاصه گذشت امروز به من زنگ زد که یه اتفاقی افتاده و دوستیمون تموم شده تعریف کرد گفت گوشی دوستم خراب شده با گوشی من به نامزدش و خانوادش در تماس بوده و در ارتباط خلاصه این خواهرم یه پیام داده بوده به نامزدخودش و منتظر جوابش بوده این دوستشم یه کم کنجکاوه و به قول خودش باید از همه چی سر دربیاره. خواهرمم میدونه که واقعا مثلا پیاماش میخونع یا اگه گوشیش دستش باشه فیلم و ایناش میبینه حالا دوستش میگه گوشیت بده و خواهرم میده گوشیشا اما میگه من منتظر پیامم و به حریم خصوصیم احترام بزار خلاصه این خانمم لج میکنه و گوشی خواهرم پرت میکنه و یه کلامم باهاش حرف نمیزنه و میگع تو بچه ایی و مراعاتت کردم و اینا و این که این خانم همیشه همینطور هروقت قهر میکنه کلا حرف نمیزنه و حتی نگاه طرف مقابلم نمیکنه خواهرمم چن بار معذرت خواهی کرده بغلش کرده گفته بخدا منظور بدی نداشتم اما این خانم درس نشده و همونجور موندع 

حالا میگه دوستیمون تموم شده نمیدونم والا تقصیر کیه و چطور میشه کمکش کنم 

بنظرم مقصر خواهرته.چرا؟

چون اجازه داده این خانوم تا این حد وارد حریم شخصیش بشه که اگه یه بار اجازشو نداد به اون خانوم،اینطوری قهر کنه.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا 

هممون یه حریم شخصی داریم عزیزم.دوستش نباید این اجازه رو به خودش میداده.

حق با خواهرته قطعا.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

به نظرم خواهر شما حرف بدی نزده و فقط گفته به حریم خصوصیم احترام بزار اما فک کنم دوست خواهرتون دنبال ...

منم همینا گفتم چون واقعا اینکه شخصیت خواهرم داره میشکنه فک کن جلو پنچ نفر دیگه فقط باهاش حرف نزنه محلش نده و به عوض با بقیه گرم بگیرع انگا دیواره 

منم همینا گفتم چون واقعا اینکه شخصیت خواهرم داره میشکنه فک کن جلو پنچ نفر دیگه فقط باهاش حرف نزنه مح ...

چون حرف خواهرتون اونقدرا بد نبود که گوشی روپرت کرد انگاری خانم کینه شتری تشریف دارن.

الان واقعا درحال گریع و ناراحتیه یه وابستگیه شکل گرفته بوده

آره دیگه.بخاطر همین وابستگیش اون خانوم به خودش اجازه داده اینطوری باهاش رفتار کنه و سواستفاده کرده.به نوعی خودشو همه کاره ی خواهرت میدونسته انگار