تو اینستا دیدم مردا زیر کلیپ عمل های زیبایی چه چیزا که ننوشتن ، یکیشون به ترکی نوشته بود این زنا هر سری هر گوهی میخورن 😏توروخدا خودتونو دوس داشته باشید بخدا این مردا ارزش هیچ کاری رو ندارن ، من روی حرفم با اونایی نیست که واقعا نیاز به جراحی دارن اونا حق دارن
روی حرفم با اوناییه که مثلاً یه کوچولو شکم دارن و بعد از زایمان بدنشون یکم بهم ریخته ، عالم و آدم میدونن زنی که زایمان میکنه بدنش با قبل از بچه دار شدن زمین تا آسمون فرق میکنه شوهره هم حق اعتراض نداره به زور که بچه نمیاریم بلاخره توافق دوطرفست دیگه پس حق اعتراض ندارن
یا مثلاً طرف خدا دادی لبش مثل پروتزه بزرگه میبره کوچیک میکنه تازه خوبم نمیشه رد بخیه میمونه
یا مثلاً طرف سینه هاش کوچیکه میره پروتز میکنه
بابا اینا بخدا ارزش ندارن ، اعتماد به نفس داشته باشید
من سینه هام کوچیکه چندبار شوهرم بهم تیکه انداخت آب پاکی رو ریختم تو دستش گفتم ناراضی برو یه سینه بزرگ بگیر ولی قبلش تکلیف منو مشخص کن حق و حقوقمو بده به اضافه خرج و مخارج بعد دکمتو بزن من همینم که هستم هرکی ناراضیه بسلامت چرا باید بخاطر توعه عن برم زیر تیغ جراحی پلاستیک بچپونم تو خودم تا مثلاً تو بگی وای وای به به چه چه عقلم کمه یا چی ؟
خودتونو دوس داشته باشید این عملا همه عوارض داره که فقط خودتونو درگیر میکنه تا آخر عمر پشیمون میشید
دخترداییم دماغ عمل کرده میگه غلط کردم میگه شبا نمیتونم نفس بکشم دماغم کیپ میشه اونم شوهرش انقد گفت دماغت بزرگه که رفت عمل کرد