2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو لباس دکتری دیدمت 

چه باحاال

من چیزی از حس ششم نمیدونم. اینکه میگی دیدمت، یعنی حتی ظاهرم رو هم دیدی؟ 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
کارت میندازم 

میشه واسه منو بگی🙏

سه ماهی میشه یه پسری تو اینستا همشهری مونه منو فالو داره اوایل هیچی نمی‌گفت فقط استوری لایک میکرد دیگه کم کم ریپ میزد دیگه ریپ زدناش زیاد شد چند بارم یچیزایی اعتراف کرده بود بعد من زیاد جوابش نمی‌دادم الان یه مدتها استوری لایک می‌کنه دیگه ریپ نمیزنه دایرکت نمی‌ده امروزم نزدیک ۱۰تا استوری گزاشتم بودم همه رو لایک کرد ولی ریپ نزد بنظرت حسب داره بهم یا ن؟دایرکت میده؟

دلتنگم شده؟ 

کات هستین؟ موقعیت بهتری در انتظارتونه صبر پیشه کنین به زود مقدمات اماده میشه از تهدید بزرگی رد شدید

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

علاقه همسرم بهم؟؟ چیز دیگه به ذهنم نیومد😁انقدر از همه حس ششمی ها پرسیدم بچه بعدیم چیه روم نشد اینو بگم

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
2828
2791
2779
2792