2777
2789
عنوان

بیماری گال

1299 بازدید | 25 پست

سلام دوستان تو رو خدا اگر کسی راجب این بیماری اطلاع داره بگه من همسرم از محیط کارش گرفته .دکتر بهش پرمترین داده اما نگفته روزی چند بار باید بزنه

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه بیماری عفونیه 

یه نوع کنه هست وارد پوست میشه و پوست و سوراخ میکنه و درون سوراخ تخمک گذاری میکنه خیلی هم زود منتقل میشه از روغن درخت چای میتونی استفاده کنی

خودت دائم دست و صورتتو بشور ملافه ها رو هر روز با اب داغ و صابون بشور جارو برقی بکن و سطوح با سرکه تمیز کنه

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
یه بیماری عفونیه  یه نوع کنه هست وارد پوست میشه و پوست و سوراخ میکنه و درون سوراخ تخمک گذاری م ...

بخدا از دیروز که متوجه شدم همه خونه زندگی ریختم بیرون .شما از پماد پرمترین استفاده کردین روزی چند بار باید زد اطلاع دارین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من دانشجوی پزشکیم

کرم پرمترین داده دیگه؟

کرمو بزنه روی بدنش شب بزنه تا صبح بره حمام 

یه هفته ی بعد دوباره تکرارش کنه

خودتونم باید بزنید تمام اعضای خانواده 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بخدا از دیروز که متوجه شدم همه خونه زندگی ریختم بیرون .شما از پماد پرمترین استفاده کردین روزی چند با ...

من جز کادر درمانم بهتون گفتم این اطلاعات و خودم درگیر این بیماری نشدم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
سلام عزیزم من دانشجوی پزشکیم کرم پرمترین داده دیگه؟ کرمو بزنه روی بدنش شب بزنه تا صبح بره حمام&nbs ...

یعنی هفته ایی یک بار بزنه .ببخشید عزیزم از دیشب که زده میگه خارشم بیشتر شده .بنطرتون طبیعی .خودمم حس میکنم مبتلا شدم 

سلام عزیزم من دانشجوی پزشکیم کرم پرمترین داده دیگه؟ کرمو بزنه روی بدنش شب بزنه تا صبح بره حمام&nbs ...

دقیقا چون خیلی سریع منتقل میشه

یعنی هفته ایی یک بار بزنه .ببخشید عزیزم از دیشب که زده میگه خارشم بیشتر شده .بنطرتون طبیعی .خودمم حس ...

آره عزیزم هفته ای یه بار 

خارش ممکنه تا یه ماهم بمونه که طبیعیه 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

آره عزیزم هفته ای یه بار  خارش ممکنه تا یه ماهم بمونه که طبیعیه

مرسی فدات بشم خدا خیرت بده خیلی نگران شدم اخه خارشش بدتر شده .گفتم نکنه اشتباه دکتر بهش داده .خیلی اذت ممنونم .

مرسی فدات بشم خدا خیرت بده خیلی نگران شدم اخه خارشش بدتر شده .گفتم نکنه اشتباه دکتر بهش داده .خیلی ا ...

قربانت نه نگران نباشید انشالله زودتر بهبودی حاصل بشه