فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 عنوان بیماری گال 1299 بازدید | 25 پست سلام دوستان تو رو خدا اگر کسی راجب این بیماری اطلاع داره بگه من همسرم از محیط کارش گرفته .دکتر بهش پرمترین داده اما نگفته روزی چند بار باید بزنه یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 1402/10/15 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiamo22 عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5052 یه بیماری عفونیه یه نوع کنه هست وارد پوست میشه و پوست و سوراخ میکنه و درون سوراخ تخمک گذاری میکنه خیلی هم زود منتقل میشه از روغن درخت چای میتونی استفاده کنیخودت دائم دست و صورتتو بشور ملافه ها رو هر روز با اب داغ و صابون بشور جارو برقی بکن و سطوح با سرکه تمیز کنه سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 یه بیماری عفونیه یه نوع کنه هست وارد پوست میشه و پوست و سوراخ میکنه و درون سوراخ تخمک گذاری م ... بخدا از دیروز که متوجه شدم همه خونه زندگی ریختم بیرون .شما از پماد پرمترین استفاده کردین روزی چند بار باید زد اطلاع دارین یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
zane_tanhaye_shab عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5844 سلام عزیزم من دانشجوی پزشکیمکرم پرمترین داده دیگه؟کرمو بزنه روی بدنش شب بزنه تا صبح بره حمام یه هفته ی بعد دوباره تکرارش کنهخودتونم باید بزنید تمام اعضای خانواده آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
tiamo22 عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5052 بخدا از دیروز که متوجه شدم همه خونه زندگی ریختم بیرون .شما از پماد پرمترین استفاده کردین روزی چند با ... من جز کادر درمانم بهتون گفتم این اطلاعات و خودم درگیر این بیماری نشدم سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
zane_tanhaye_shab عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5844 از گردن تا نوک پا به تمام بدن آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 سلام عزیزم من دانشجوی پزشکیم کرم پرمترین داده دیگه؟ کرمو بزنه روی بدنش شب بزنه تا صبح بره حمام&nbs ... یعنی هفته ایی یک بار بزنه .ببخشید عزیزم از دیشب که زده میگه خارشم بیشتر شده .بنطرتون طبیعی .خودمم حس میکنم مبتلا شدم یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
tiamo22 عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5052 سلام عزیزم من دانشجوی پزشکیم کرم پرمترین داده دیگه؟ کرمو بزنه روی بدنش شب بزنه تا صبح بره حمام&nbs ... دقیقا چون خیلی سریع منتقل میشه سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 من جز کادر درمانم بهتون گفتم این اطلاعات و خودم درگیر این بیماری نشدم ممنونم لطف کردین زنده باشین یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
zane_tanhaye_shab عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5844 یعنی هفته ایی یک بار بزنه .ببخشید عزیزم از دیشب که زده میگه خارشم بیشتر شده .بنطرتون طبیعی .خودمم حس ... آره عزیزم هفته ای یه بار خارش ممکنه تا یه ماهم بمونه که طبیعیه آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 از گردن تا نوک پا به تمام بدن دیشب اولین شبی بود که زد میگه خارشم بیشتر شده بنظرتون طبیعی .و فقط هفته ایی یک بار بزنه یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
amor_mio عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 5170 از گردن تا کف پا حتی زیر ناخن های دست و پا بزنه و شب تا صبح(حدود ۸ الی ۱۴ ساعت بمونه رو پوستش) صبح باید بشوره و دوش بگیره۱ الی ۲ هفته بعد همین تکرار بشه پزشک عمومی
فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 آره عزیزم هفته ای یه بار خارش ممکنه تا یه ماهم بمونه که طبیعیه مرسی فدات بشم خدا خیرت بده خیلی نگران شدم اخه خارشش بدتر شده .گفتم نکنه اشتباه دکتر بهش داده .خیلی اذت ممنونم . یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
amor_mio عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 5170 دیشب اولین شبی بود که زد میگه خارشم بیشتر شده بنظرتون طبیعی .و فقط هفته ایی یک بار بزنه برای خارش هم cream crotamiton 10% بگیره بزنهیا هرشب یدونه سیتریزین بخوزه پزشک عمومی
zane_tanhaye_shab عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5844 مرسی فدات بشم خدا خیرت بده خیلی نگران شدم اخه خارشش بدتر شده .گفتم نکنه اشتباه دکتر بهش داده .خیلی ا ... قربانت نه نگران نباشید انشالله زودتر بهبودی حاصل بشه آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم