2777
2789
عنوان

چقدر حسود آخه

297 بازدید | 28 پست

من عقد داداشمو استوری کردم...نه جاریام ونه خواهرشوهرام یه تبریک نگفتن خیلی بهم برخورد...مخصوصا یکی از خواهرشوهرام که خیلی صمیمی هستم باهاش....حداقل یه قلب میزاشتن....دیگع تصمیم گر۴تم مثل خودشون باشم....

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بعضی وقتا از نفهمی هم هست😬 مثلا یکی از این استوریا بزاره یا مثلا تولدشو من تبریک نمیگم چون فکر میکنم اهمیتی نداره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یسری ها کلا توی اینستا خنثی ان 

نه لایک نه کامنت نه رپیلای 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

جون ب جونشون کنی حسادت تو خونشونه منم شوهرم روز زن واسم گوشی گرفت مادرشوهرم  دیشب بهم تبریک گفت خواهراش تو چشام نگاه میکردن یه تبریک خششششک و خالی هم نگفتن 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

یسری ها کلا توی اینستا خنثی ان  نه لایک نه کامنت نه رپیلای

اخه چیزای دیگه میزاشتم عکس العمل داشتن

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته