2777
2789
عنوان

داستان من

| مشاهده متن کامل بحث + 7366 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو خانوادمم جوری رفتار میکرد که وقتی میدیدنش میگفتن چه مرد خوبیه کسی باورم نمیکرد تمام دردمو با سینم حفر کردم همدمم شده بود دیوارهای خونه هم سفرم صندلی اشپزخونه بود هر شب به امید اینکه فردا اخلاقش خوب میشه میخوابیدم اما نشد که نشد

تا جایی رسیدیم که گفت از قیافت خوشم نمیاد من دختر خالتو دوست دارم چشماش گیرایی داره جذابه  کاش من جای شوهر اون بودم خدایی دختر خالمم اهل لوندی نبود حرف که میزد انگار تیری کردن تو قلبم انگار نفسم دیگه داشت تموم میشد

منم رفتم درخواست طلاقمو دادم اون دختر شاد حالا شده یه زن فسرده اون عاشق حالا شده یه شکست خورده که عشقش شده نفرت هر شب خاطرات اولین نگاهمون اولین بغل اولین بوسه تو ذهنم رد میشه و بیشتر لهم میکنه اما اون دیگه نیست برای روز زن برام اهنگ فرستاد که من شرمندم و میخوام برگردم غلط کردم تو بهترین همسر برای منی برام گل فرستاد اما من نمیتونم جلو قلب شکستم وایستم

تا جایی رسیدیم که گفت از قیافت خوشم نمیاد من دختر خالتو دوست دارم چشماش گیرایی داره جذابه  کاش ...

قبلا تاپیکت وخونده بودم عزیزم😔

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
منم رفتم درخواست طلاقمو دادم اون دختر شاد حالا شده یه زن فسرده اون عاشق حالا شده یه شکست خورده که عش ...

غیر از دختر خالت کسی دیگه تو زندگیش بود؟

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓