2777
2789
عنوان

تاحالا شده از هرکی خوشتون بیاد

104 بازدید | 7 پست

گند بزنه به تصوراتتون؟

من واقعا از هرکی خوشم اومده عین چی پشیمون شدم بس ک تو زرد از آب درمیان

واقعا الان بیشتر تو شوکم تا ناراحت

چطور ظاهر و باطن انقد میتونه فرق داشته باشه؟

شاید چون تو تصوراتت زیادی فرشته فرضش میکردی من این مواقع بیشتر اگاه میشم که فکر اغراق امیز چه منفی چه مثبت درمورد کسی نداشته باشم

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

بله زیاد

مثلا اوایل عقد از یکی از خواهرشوهرام خوشم میومد بقیه زیاد ازش خوششون نمی اومد من فقط اینو خوب میدونستم

چیزی نگذشت که شد بدترین دشمنم سعی در جدا کردن مت داشت هنوز هم دست بردار نیس خدا جوابشو بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره یه ضرب المثلی هست که میگن عروس ...از آب درومده مصداق تعریفایی که میکنیم اینو میگن همیشه میگن تعریف نکن تا قشنگ بشناسیش که بدتر به احساساتت و تجربه هات شک نکنی ...(نه اینکه بگی چشم میخوره اعتقاد ندارم صفره)

شاید چون تو تصوراتت زیادی فرشته فرضش میکردی من این مواقع بیشتر اگاه میشم که فکر اغراق امیز چه منفی چ ...

اره خیلی ازش فرشته ساختم گول ظاهرشو خوردم

ببین امروز یه رفتاری دیدم که دیگه هیییییچوقت به هیچ احدی نمیتونم اعتماد کنم 

هیچوقت

اره خیلی ازش فرشته ساختم گول ظاهرشو خوردم ببین امروز یه رفتاری دیدم که دیگه هیییییچوقت به هیچ احدی ...

چرامن باز به هیچکس اعتماد ندارم😂😂ارزو به دل موندم به یک نفر تو زندگیم اعتماد کنم حتی به مامان و بابامم اعتماد ندارم😮‍😶😶

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
چرامن باز به هیچکس اعتماد ندارم😂😂ارزو به دل موندم به یک نفر تو زندگیم اعتماد کنم حتی به مامان و با ...

ببین بخدا بهترین کاره

منطقی ترینه

البته منم همینجور بودم

ولی باخودم گفتم حالا یبار اعتماد کنم

شد این

ب زندگی من راحتی نیومده