caligula مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 18085 عنوان تاحالا شده از هرکی خوشتون بیاد 104 بازدید | 7 پست گند بزنه به تصوراتتون؟من واقعا از هرکی خوشم اومده عین چی پشیمون شدم بس ک تو زرد از آب درمیانواقعا الان بیشتر تو شوکم تا ناراحتچطور ظاهر و باطن انقد میتونه فرق داشته باشه؟ 1402/10/14 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمعدونی_لب_پنجره عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2428 شاید چون تو تصوراتت زیادی فرشته فرضش میکردی من این مواقع بیشتر اگاه میشم که فکر اغراق امیز چه منفی چه مثبت درمورد کسی نداشته باشم چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
آفتابگردون000 عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 814 بله زیادمثلا اوایل عقد از یکی از خواهرشوهرام خوشم میومد بقیه زیاد ازش خوششون نمی اومد من فقط اینو خوب میدونستمچیزی نگذشت که شد بدترین دشمنم سعی در جدا کردن مت داشت هنوز هم دست بردار نیس خدا جوابشو بده
پاییز_خانومی عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 8424 آره یه ضرب المثلی هست که میگن عروس ...از آب درومده مصداق تعریفایی که میکنیم اینو میگن همیشه میگن تعریف نکن تا قشنگ بشناسیش که بدتر به احساساتت و تجربه هات شک نکنی ...(نه اینکه بگی چشم میخوره اعتقاد ندارم صفره)
caligula مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 18085 شاید چون تو تصوراتت زیادی فرشته فرضش میکردی من این مواقع بیشتر اگاه میشم که فکر اغراق امیز چه منفی چ ... اره خیلی ازش فرشته ساختم گول ظاهرشو خوردمببین امروز یه رفتاری دیدم که دیگه هیییییچوقت به هیچ احدی نمیتونم اعتماد کنم هیچوقت
سنگاسیاب عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2839 دیدی جنس تو ویترین چقدر شیکه.از نزدیک ، میبینی چنگی به دل نمیزنه کسایی که میخوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
شمعدونی_لب_پنجره عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2428 اره خیلی ازش فرشته ساختم گول ظاهرشو خوردم ببین امروز یه رفتاری دیدم که دیگه هیییییچوقت به هیچ احدی ... چرامن باز به هیچکس اعتماد ندارم😂😂ارزو به دل موندم به یک نفر تو زندگیم اعتماد کنم حتی به مامان و بابامم اعتماد ندارم😮😶😶 چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
caligula مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 18085 چرامن باز به هیچکس اعتماد ندارم😂😂ارزو به دل موندم به یک نفر تو زندگیم اعتماد کنم حتی به مامان و با ... ببین بخدا بهترین کارهمنطقی ترینهالبته منم همینجور بودمولی باخودم گفتم حالا یبار اعتماد کنمشد اینب زندگی من راحتی نیومده