2777
2789
عنوان

کسی هست تحت پوشش کمیته امداد؟

2178 بازدید | 17 پست

بچه ها ما نه خونه داریم ن ماشین هیچیی بناممون نداریم مستاجریم برجی ۴ اجاره میدیم خرجی خونه هم بزور میرسیم یه بار رفتم کمیته امداد میگه دهکتون بالاهه ،من شوهرم با برادرشوهرم و پدرشوهرم یه زمانی کار میکرد صاب کار پول میریخت کارت این ک هیچیم عایدش نشدبعد الان میگن دهکتون بالاهه. ،انوقت بعضیا خونه و ماشین دارن بهشون میدن ،الان کل پولا کارت منو شوهرم ۵ تومنم نمیشه

یه بنده خدایی طفلی همین بود

سه تا بچه هم داشت 

رفت میگه یا باید شوهرت پروانه کسب داشته باشه که وام تعلق بگیره یا علیل باشه و نتونه کار کنه 😐😐😐😐😐😐

تازه دهکشون هم پایین بود 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن شوهرتون .جوون باشه فکر نکنم قبول کنن 

من شوهرم تصادف کرده ک حتی برگه پزشک قانونیشم دارم جمجمه سرش الان ترک داره بالا ابروش فرورفتگی و.... قبول نکردن

۲۶ سالشه

من شوهرم تصادف کرده ک حتی برگه پزشک قانونیشم دارم جمجمه سرش الان ترک داره بالا ابروش فرورفتگی و.... ...

فکر نکنم قبول کنن .چون سنش کمه .البته کسایی بودن که وضع مالی بدی هم نداشتن ولی با پارتی از  کمیته امداد حقوق ماهانه میگیرن 

شوهرت بیمه داره

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد

چطور دلت میاد صدقه بهت تعلق بگیره 

۹۰درصد درآمد‌کمیته صدقات مردمه که برا رفع بلا میدن

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد

اجاره خونه چهارتومن میدی 

قسط هم شش تومن میدی 

خرج و خورد و خوراک و بنزین و... هم نمیدونم چقدر دارید 

پس بابت چی میخوای تحت پوشش قرار بگیری

کمیته برای کسی که حقوق نداشته باشه

یا ابالفضل العباس علمدار 
شما که ماشین خریدی بعد فروختی برای خونه  چرا میگی هیچی نداریم!!!!!

خواهر یه امتیاز وکالتی خریدیم ۲۰۰ ،چیزی خریدیم ک خرید و فروششون غیر قانونیه ،گولمون زدن ،الانم صاحب امتیاز دبه کرده ،این خونس؟ ۸۰ میلیون گولمون زدن