zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 عنوان خونریزی سیاه در بارداری 😭بیاین 696 بازدید | 8 پست سلام من از ابتدا خونریزی قرمز داشتم دارو زدم قطع شد بعد لکه بینی داشتم ی مدت .. حالا هم یهو دیدم خونریزی مشکی رنگ یا قهوه ای تیره (مثلا اندازه یه سرنگ خون ریخت یهو) اومد هماتوم 3سیسی دارم هفته هفتمم ...میشه اگر تجربه ای چیزی دارین بگی لطفااااا سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین 1402/10/14 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماسینو عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 308 نگران نباش تحت نظر دکتر باش کوچکترین تغییرات و به دکترت اطلاع بده استراحت مطلق باش
baranbaharijanam عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 1517 قدم اول سعی کن خونسردی خودت رو حفظ کنیقدم دوم باید با دکترت درمیون بزاریولی نگران نباش بسپار ب خدا خودش داده خودشم مواظبشه انشاءالله
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 مال هماتوم برو سونو تو این مدت همش درحال سنو دادم سه روز پیش سنو بودم دیروز دکتر سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 نگران نباش تحت نظر دکتر باش کوچکترین تغییرات و به دکترت اطلاع بده استراحت مطلق باش خدا لعنت کنه دکترای بد رو ... نه شماره جواب میده نه چیزی سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
الماسینو عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 308 تو این مدت همش درحال سنو دادم سه روز پیش سنو بودم دیروز دکتر من به دکترم پیام میدم همون روز جواب میده.اگه شمارشو نداری زنگ بزن مطب از منشی بپرس اون از دکتر میپرسه بهت میگه
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 من به دکترم پیام میدم همون روز جواب میده.اگه شمارشو نداری زنگ بزن مطب از منشی بپرس اون از دکتر میپر ... ای خدا باشه ممنونم سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین