2777
2789

خدا به زمین گرم بزنتشون 

منم اون روز سر کوچه یکی بهم دست زد واقعا حس خیلی بدی بود دومین بار بود ابن اتفاق برام افتاد 

وقتی صدای دویدن میاد یه غم خاصی رو دلم میاد 

برای اولین بار بند اومدن زبون رو تجربه کردم حتی نتونستم جیغ هم بزنم🙂🙂

منم ی بار بچه بودم

معازه دار محل جووون بود

از پشت خودشو مالید بمن.بچه بودم حالیم نبود

بزرگ شدم بعدها فهمیدم داستان چیه

اسمش علیرضا بود

علیرضا خدالعنتت کنه

دخترامو هیجوقت نمیفرستم تنها برن مغازه

بزرگ بشن

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اوایل که میرفتم دستم36 تا بخیه خورده بود عصبی بودم همشو باز کردم که ردش مونده.. بعد یواش یواش من ...

روانپزشکم رفتی عزیزم ؟ دارو هم استفاده کردی ؟!

میدونی برای کسی میپرسم چون خیلی آسیب بدتری دیده 

خدا لعنتش کنه  داییت چند سالش بود؟

انشالله

فک کنم ۲۳.۲۴

اون موقع مجرد بود،عوضی

⌝‌‏‌من پریشان تر از آنم که تو می‌پنداری ͝🥀❤️‍🩹️
روانپزشکم رفتی عزیزم ؟ دارو هم استفاده کردی ؟!  میدونی برای کسی میپرسم چون خیلی آسیب بدتری دید ...

من دارو اره خوردم ..

اره همشون رفتم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
خدا به زمین گرم بزنتشون  منم اون روز سر کوچه یکی بهم دست زد واقعا حس خیلی بدی بود دومین بار بو ...

منم هرکاری میکردم نمی‌تونستم جیغ بزنم فقط دهنم باز و بسته میشد صدا هیچی

❤️فمنیست بی دین❤️ 
بچه ها سمام تو عالم بچگی بودین و کارای طرف مقابل نمبفهمیدن یا من خنگ بودم

منم نفهمیدم

بزرگم شدم فهمیدم 

۱۰سالم بود ولی نمیفهمیدم هیچ

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم