2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روانشناست خوبه ؟ تونسته تاثیر بزاره عزیزم ؟؟؟ 

من اوایل که میرفتم دستم36 تا بخیه خورده بود عصبی بودم همشو باز کردم که ردش مونده..

بعد یواش یواش من جضور ذهن کامل داشتم حتی از پدرخودمم میترسیدم نکنه اونم بهم کاری کنه

بعد من شبا نمیتونستم بخوابم همش میترسیدم کسی پشتمه میخواد بهم حمله کنه

بعد بابام گفت بریم روانشناس ..

من حتی غذایی که بابام میپخت نمیخوردم میگفتم توش قرص ریختین من کلا تعادلم بهم ریخت

مثل اسی نبودم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
من نه.. پدرم بهم اعتماد داشت و من دستم وکمرم کلی چنگ بود و دستمم بخاطر این36 بخیه خورد ردش هم هست خ ...

به عنوان یه انسان به بابات افتخار میکنم، انشاالله خدا بهشون طول عمر بلند و باعزت بده

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی

ب منم تعرض جنسی شده

ن یکبار ن دو بار ، بااار ها🙂

از کلاس ۴ ام تا ششم

شبا از استرس از استرس میمردم

و نمیتونستم ب کسی بگم چون بشدت خجالتی بودن

سالهاست این راز تو سینم باقی مونده

اونم توسط داییم🙃

کسی که خانواده ام روش قسم و قران میخوردن🙂

⌝‌‏‌من پریشان تر از آنم که تو می‌پنداری ͝🥀❤️‍🩹️

حس میکنم هممون تجربه مشابه تو این موضوع داریم 

منم وقتی بهش فکر میکنم خیلی حالم بد میشه ولی تقصیر ما نبوده تقصیر اون حروم زاده ها بوده

اگر میتونی حتما پیش روانشناس برو و راجبش صحبت کن