2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حستو درک میکنم منم تجربه مشابه مثل تو دارم و منم یادم میاد انگار دارم خفه میشم شاید با وجود بیگناهیت هم کلی سرزنش شده باشی و حرفا بیشتر اذیتت کنه تنها کاری که میتونی کنی اینه که قبول کنی این اتفاق افتاده تغییر نمیکنه با وجود تلخیش تجربه های باارزشی شده تجربه هات میتونه خیلیا رو حتی آینده بچه هاتو نجات بده سخت و نفس گیره ولی تو قوی باش

تجاوز تا چه حد؟

بهتره بری تراپی چون اینجور مشکلا عمیقِ و تا آخر عمر اذیتت میکنه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
تجاوز تا چه حد؟ بهتره بری تراپی چون اینجور مشکلا عمیقِ و تا آخر عمر اذیتت میکنه

ببخشید اینجوری میگم

اونجاشو از پشت به باسنم میمالید سعی میکرد دستمو ببره تو شلوارش یا دست میزد ب سینه هام😔

❤️فمنیست بی دین❤️ 

منم 16 سالگی شد..

روانشناس میرم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)