2777
2789
عنوان

برای خانمایی ک تبریک روز زن نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 79 پست
منم مثل خودتم دیگه برام مهم نیس بگن یا نه

مهم نباشه بهتر.اینکه حرف دیگزران بات مهم نیست ینی حالت در گرو امور و رفتار دیگران نیست و این ینی یک هیچ از بقیه خانما جلویی پس خیلی راحت تر میتونی با همه چی کنار  بیای😍 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شوهرم بهم پول داد بدم به مادر ها منم شیرینی گرفتم با کارت هدیه که برا مادرم دادم بعد از ظهر هم یه مادر شوهرم میدم ولی فعلا واسه من کاری نکرده شوهرم بهش گفتم به شوخی قراره چی بخری برگشت گفت اصل کاریه روز مادره روز زن رو خود زنا چسباندن بهش😐😐😐الان دیگه برام مهم نیست تبریک بگه یا نه غرور من خیلی بیشتر از این حرفاست که بخاطر تبریک زوری همسرم خودمو شخصیتم رو خراب کنم 😬😬😬من هیچ وقت  براش کم نزاشتم ولی خدای این بار محل نده منم روز مرد هیج محلی بهش نمیدم خود داند 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چطور میتونی من هر سال میگم منم مثل خودش ولی اصلا نمیتونم  نمیتونم واسش کادو بگیرم چون پول تو ج ...

منم نمیتونستم و دلم نمیومد حتما کادو میگرفتم

یه سال پول نداشتم بردمش مغازه دمپایی به حساب خودم خریدم بعد پولش را دادم

پارسال اینقدر جلو خودم را گرفتم

و هزار بار امدم تبریک بگم ولی جلو دهنم را گرفتم سخت بود ولی شد

امسال حتما برام راحت تره

البته اینکه خیانت میکنه هم اثر داره

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
مبارک باشه عزیزم

فداتشم

همچنین روز زن برتومبارک

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
و ۲۰ بهمن تولدش🤣🤣🤣

اگ برات کاری نکرد . توهم تبریک نگو، تلافی  .  بیخیال باش. بجاش خودت برای خودت کادو بخر 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
اگ برات کاری نکرد . توهم تبریک نگو، تلافی  .  بیخیال باش. بجاش خودت برای خودت کادو بخر&nbs ...

من پارسال تولد و روز مرد تبریک و کادو خبری نبود 

امسالم خبری نیست

چون من خیلی ساله هیچی ندیدم ازش

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
برا من کادو مهم نیست اینکه فقط یه تبریک بگه برام خیلی ارزش داره  اینکه یه کیلو شیرینی دستش بگ ...

امان از دست این آقایون 🤨میدونی از اهمیت ندادن نیست بخاطر نا آگاهیه آقایون متاسفانه آی کیوشونم تو این چیزا پایینه