2777
2789
عنوان

برای خانمایی ک تبریک روز زن نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 79 پست
هیچی سال هامیگذره ازاون دخترشادپرانرژی هیچی نمونده

منم تا دیروز مث تو فک میکردم اما دیشب یهو به سرم زد فیلمای خانوادگیمونو ببینم وقتی فیلمارو دیدم متوجه شدم که چقد اون موقع ها بیشتر لبخند میزدم چقد خنده صورتمو زیبا تر میکرد نشستم کلگریه کردم برای اون من که تو گذشته جا مونده بود از این من ک احساس افسردگی داره بعد به فکر فرو رفتم انگار اون من گذشته خیلی برام دست نیافتنی بودش مثل یک گوهر ناب انگار اون من نبودم بعد یهو با خودم‌گفتم چقد من حقیرم ک دارم گذشتمو از خودم گدایی میکنم تصمیم گرفتم مث اون روزا باشم میدونم سخته ولی اگه اون موقع تونستم حتما الانم میتونم تو هم تلاشتو بکن نه برای بقیه بلکه برای خودت حال خودت ک خوب باشه حال محیط دورو برتم خوب میشه پاشو گل افشانی کن ببین چی حال دلتو خوب میکنه همون کارو بکن من اون نوقع ها خیلی نقاشی میکرد هنر حالمو خوب میکنه الانم دو دستی چسبیدم بهش و میبینم حالم خیلی از قبل بهتر شده شکر خدا توهم امتحان کن ضرر نداره دوستم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز دلم گرفته از هرچی مناسبته بدم میاد

من امروز تولد خودم و بچمم هست خوشم نمیاد از مناسبت ها

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

امسال تبریک هم بهم نگفت دستش خیلی خالیه کل روز زن رو‌توخودش بود حتی نتونست ی شاخه گل برام بخره دلم سوخت براش شب بغلم کرد بغض کرد گفت خیلی ناراحتم منم مسخره بازی دراوردم گفتم بیخیال بابا حوصله داری روز زن چیه بعدا جبران میکنی برام

یک‌روزی باران میبارد آرام‌آرام‌میشوید غم هارا❤️

برا من کادو مهم نیست

اینکه فقط یه تبریک بگه برام خیلی ارزش داره 

اینکه یه کیلو شیرینی دستش بگیره بیاره همین برام ارزش داره 

که هیچکدوم این کارا رو نمیکنه برا مامانم می‌خره هرسال کادو یا پول ولی من نه  حتی تبریک هم نمیگه

مرسی ❤️روز شمام مبارک 

با اینکه امسال اولین سالی بود که مامان شدم 🙂

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
به خاطر کادو و تبریک نیست به خاطر نادیده گرفتن ادمه منم روز مرد مرد حسابش نمیکنم و تبریک نمیگم خد ...

چطور میتونی من هر سال میگم منم مثل خودش ولی اصلا نمیتونم 

نمیتونم واسش کادو بگیرم چون پول تو جیببی از خودم ندارم ولی همیشه واسش غذای خوب و کیک درست میکردم حتی اینقدر ذوق و شوق نشون میدم دخترم کل روز بهش تبریک میگه ولی نوبت من که میشه هیچی

جاریم زنگ زد گفت . همکارمم گفت قبلا کار می کردم . ‌ زیاد صمیمی نیستیم رسمی حرف میزنیم.

مهم شوهرمه فقط و فقط  ک گفت.

خودمم فقط  زنگ زدم ب مامانم ، مادر شوهرم، خواهر شوهرم تبریک گفتم

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

دیشب فامیلای شوهرم اومدن خونه بابام ۱۰ نفر بودن بابام تصادف کرده اومدن عیادتش

۱۰۰ باز زنگ زدیم بهش ک بیا اینجا فامیلاتم اینجان اما نیومد

اخر شبشم ک برگشتم خونه بیخودی ی دعوای حسابی راه انداخت منم با گریه خابیدم

صب کلی پیام معذرت خاهی و قدر دانی برام فرستاد

اما با خوندنشون حتی لبخند هم ب لبم ننشست

مهم نیست دختری ک پدرش بهش محبت نکنه از همسرش انتظاری نداره🥲

منم تا دیروز مث تو فک میکردم اما دیشب یهو به سرم زد فیلمای خانوادگیمونو ببینم وقتی فیلمارو دیدم متوج ...

داشتم از ورود به دنیای متاهلی پشیمون می شدم، که این حرفت بهم دلگرمی داد 🌝

تبریک به تو بانوی مهربون،منم فقط از پسرم تبریک گرفتم که ب اندازه کل دنیا برام ارزش داشت،شوهر و مادرشوهرم خونمون بودن چیزی نگفتن حتی من گفتم مامان روزت مبارک گفت ممنون ازخودتم،شعورش نرسیدکامل بگه روزتوهم مبارک،حسادت در این حد!!!هدیه ای ک واسش خریدمم نبرد باخودش،انتظار زیادی داشت که والا وسعم نرسید.اعصابم خردشد با بیشعوریش روزمو خراب کرد 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
به خاطر کادو و تبریک نیست به خاطر نادیده گرفتن ادمه منم روز مرد مرد حسابش نمیکنم و تبریک نمیگم خد ...

۵ بهمن روز مرد

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔