2777
2789
عنوان

برای خانمایی ک تبریک روز زن نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 79 پست
عزیزم😂😂😂شاید یادش رفته خوب😢ینی اول یادش بوده بعد مشغله پیش اومده یادش رفته

چهارشنبه شب یه ساعت هوشمند بهم داد و یه گل.. گفت گرفته بودم برات میخواستم سوپرایز شی... ولی اینقدر قبلش گریه کرده بودم ک دیگه زیاد خوشحال نشدم 😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهارشنبه شب یه ساعت هوشمند بهم داد و یه گل.. گفت گرفته بودم برات میخواستم سوپرایز شی... ولی اینقدر ق ...

آخی عزیزم😢به جنبه ی مثبتش فکر کن اینکه به یادت بوده به هر حال بازم یادش نرفته براش مهم بودی😍😘

منم تا چند وقت پیش برام کاری نمی کرد. اوایل ازدواج خیلی خوب بود ‌طلا میگرفت بعدها خبری نبود و من و انتظار  و زجر و غصه تو روز تولد و روز زن  مناسبتا تا اینکه دوستم گفت پاشو کیک بگیر. برو کافه با بچه ات خوش باش جای انتظار کشیدن. برای خودت تفریح کن آهنگ کوش بده کارایی که دوست داری انجام بدین با دخترت استخر برو 

جای اینکه کسی شادم‌کنه  قوی شدم خودم رو شاد کردم خیلی حس خوبیه شب تولدم خونه نمیشستم‌تا اون دست خالی بیاد 

الان گاهی کادو‌مبگبره