2777
2789

گوشیمو اپدیت کردم مونده رو لوگو کارخونه نه خاموش میشع ن روشن چیکار کنم التن با لپ تاپ اومدم حافظه پنهانشو پاک کردم 

دکمه پاور و ولوم و همه رد فشار دادم شارژ زدم ولی انگار ن انگار ت رو خدا بگین چیکارش کنم😭

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

خب خیلی طول میکشه گاهی،واسه من یه بار یه ساعت طول کشید نباید حین اپدیت خاموش کنی

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایت فردا میبری برات فلش میکنن درست میشه 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
خب خیلی طول میکشه گاهی،واسه من یه بار یه ساعت طول کشید نباید حین اپدیت خاموش کنی

خودش خاموش شد

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
نزن شارژ  باید شارژش تموم شه خاموش شه بعد روشنش کن

پس ولش کنم بخوابم تا خودش خاموش شه؟

نهایت فردا میبری برات فلش میکنن درست میشه 

وای کلییی اطلاعات دارم توش عزیزم 😭

گوشیتو تازه خریدی؟؟

نه عزیزم چند ساله

اره گلم نگران نباش خودش خاموش میشه من سرم اومده

مرسیی عزیزم

گاهی اوقات بعد از آپدیت گوشی، ممکنه گوشی روی لوگو گیر کند و بالا نیاد این مشکل می تونه دلایل مختلفی داشته باشه مثلا خرابی سخت افزاری، نصب نادرست آپدیت، وجود برنامه مخرب و غیره

- گوشی رو ری استارت کنید.

- گوشی رو شارژ کنید. ممکنه باتری گوشی شما خیلی کم باشه

- گوشی رو به حالت ریکاوری ببرید. این روش می تونه به شما امکان بده که کش رو پاک کنید، یا آپدیت را مجددا نصب کنید.

- راه اخر از طریق برنامه هایی مثل Odin یا Smart Switch یک رام رسمی روی گوشی فلش کنید.

پیشنهاد میکنم ببرید بیرون براتون فلش کنن، خودتون این کار رو انجام ندید.

یک راهم اینه که بزارید باطری کامل خالی شه، خودش خاموش بشه و بعد روشنش کنید شاید حل بشه.

اینجام تا تو زمینه هایی که میتونم بهتون کمک کنم./ میتونید خصوصی هم پیام بدید
گاهی اوقات بعد از آپدیت گوشی، ممکنه گوشی روی لوگو گیر کند و بالا نیاد این مشکل می تونه دلایل مختلفی ...

مرسی گلم