2777
2789
عنوان

چی از خدا میخوایید؟؟؟

76 بازدید | 16 پست

الهی بهترین ها سر راهتون قرار بگیره 

هر کی هر مشکلی داره رفع شه 

هر کی مجرده و دوس داره ازدواج کنه خدا بهترین بخت رو راهش قرار بده به زودی 

هر کی دلش نی نی میخواد خدا بهش بده 

هر کس مستاجره خونه دار شه 

خلاصه براتون آرامش و سلامتی میخوام از ته قلبم هر کس این تاپیکو میخونه شمام اگه دوس داشتین برام دعا کنید به آرزوم برسم انشالله

الهی آمین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

سلامتئ. و طعم چشیدن عشق پاک

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من مرگ شوهرم را میخوام یا طلاق با دادن خونه جای مهریه انشاالله شما هم حاجت روا شوید براتون صلوا ...

انشالله هر چه زود به آرامش برسین و خدا بهترین ها رو سر راهتون قرار بده انشالله

مرسی عزیزم ♥️

سلامتی امام زمان سلامتی خودم و خانواده م مرسی ازمحبتتون عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دع ...

انشالله عزیزم همون چیزی که از خدا میخوایید به بهترین شکل براتون اتفاق میوفته شمام برا من دعا کنید محتاجم به دعا

من سلامتى ميخوام براى خودم و براى همه انسانها 🤲🤲💚💚 الهى كه شما هم حاجت روا بشى ❤️❤️❤️ اللهم صل ...

مرسی مهربون الهی چند برابر خیر و خوبی قسمت قلب پاک و مهربونتون 

♥️♥️

نفرین نکن دعا کن عاقل بشه .

عاقل نمیشه

۵ ساله زندگیم را جهنم کرده

۵ ساله دعا میکنم برا سر به راه شدن و ارامش خودم و بچه هام فایده نداره

نفرین نکردم گفتی ارزوتون چیه گفتم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را