2777
2789

سلام من دوتا میزو گذاشتم زیر زبونم فقط یه لخته کوچیک و خون میاد ازم میخوام جنین بدم پاتولوژی باید بشناسم که بگیرم چه شکلیه؟هفته 7بودم که ایست قلبی شده با ساک دفع میشه یجا یا جدا؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هشت هفته سقط داشتم همراه لخته خون سقط میشه 

در حد یکی دو بند انگشت ازت بافت دفع میشه

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
من هشت هفته سقط داشتم همراه لخته خون سقط میشه  در حد یکی دو بند انگشت ازت بافت دفع میشه

اخه من 8هفته یبار سقط داشتم یه دایره نصف سفید و لخته ازمن اومد یعنی جنین اون بوده؟

یعنی چی عزیزم سقط کردی؟من ۲سال پیش تقریبا تو۷هفته بودم سقط کردم اندازه یه بند انگشت بود واز پاها تشخ ...

اخه پارسال یکی سقط کردم پوچ بوده الان 7هفته مونده میگم چه شکلی میشه جنین؟؟؟سفید یا لخته

یعنی چی عزیزم سقط کردی؟من ۲سال پیش تقریبا تو۷هفته بودم سقط کردم اندازه یه بند انگشت بود واز پاها تشخ ...

یعنی پاهای جنین واضح بود نرم وگوشتی بود سفید رنگ،تا نشون دکتر دادم گفت سقط شده جنینه

اخه پارسال یکی سقط کردم پوچ بوده الان 7هفته مونده میگم چه شکلی میشه جنین؟؟؟سفید یا لخته

نه عزیزم سفید اما کوچیک من عکسشو دارم حالا گالری بگردم پیداش کردم میخوای برات بفرستم

عزیزم متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده . منم دو هفته پیش سقط کردم . دو روز بستری بودم . لخته ای که شبیه بافت باشه نه شبیه جگر ، اونو باید تو محلول مخصوص بزاری و سریع بدی آزمایشگاه . برای من یک مشکل تصادفی کروموزمی داشت .ما فامیل نیستیم

عزیزم متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده . منم دو هفته پیش سقط کردم . دو روز بستری بودم . لخته ای که ...

اخه من یه کیسه دفع کردم توش آب بود بعد چند روز دوتا تیکه گوشتی دفع کردم