2777
2789

میدونم همچی تموم شده، سه ماهم گذشته هیچی قرار نیس درست بشه،، چطوری اون آدم گذشته رو تو فضای مجازی چِک نکنم؟!

خودمم میدونم با اینکارا فقط حالِ خودمو بدتر میکنم؛ چند روزم پای حرفم میمونم ولی دوباره میرم چک میکنم؛ دیگه واقعا مستاصل و درمونده شدم.

اگه تجربه ای دارید لطفا راه حل بدین🙏🏻

شما چطوری گذروندید این دورانو؟

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
شماره و ...همه چیزو پاک کن

همچیو پاک کردم عکسو شماره و...

ولی متاسفانه آیدی و شمارشو حفظم

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فقط تبدیل شده به یه عادت

مدتی اینستا وهمه اپ هایی که پروفایلشو چک میکنی کاملا پاک کن از گوشیت

به خودت و ارزش وقت و زندگی و جوونی خودت فکر کن و کارهایی که سرگرمت میکنه و علاقه داری مشغول شواز سرت نمی افته کامل اما از حالت عادت خارج میشه

برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازه‌ی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
این فقط تبدیل شده به یه عادت مدتی اینستا وهمه اپ هایی که پروفایلشو چک میکنی کاملا پاک کن از گوشیت ...

متاسفانه الان به اون اپ هام نیاز دارم

توی آبان ماه اینکارو کردم تقریبا نزدیک یک ماه چک نمیکردم اما بعد از اون دوباره شروع شد و تا الانم ادامه داره ، خیلی هم اذیت میشم بابتش

واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم

وای حکایت منه .  اینکار دیوونگی و خودآزاریه. محضه

وای دقیقا کاملا میفهمم چی میگین👌

مخصوصا وقتی که میدونین طرف مقابل فراموش کرده و هیچ موقع چکِتون نمیکنه😅💔

همچیو پاک کردم عکسو شماره و... ولی متاسفانه آیدی و شمارشو حفظم

ببین عزیزم درکت میکنم واست سخته هراز گاهی آدم وسوسه میشه بره چک کنه ولی این بار سعی کن اصلا نگاه نکنی  قرآن بخون کتاب بخون انشاالله کلا فراموشش میکنی

حالا حکایت من چی بود؟ این بود که ، وقتی همه چی تموم شد . و منم کلی کینه داشتم و دارم از اون ، با پیج فیک استوری و پروفایلشو چک میکرد م که ببینم کارما زده به کمرش یا نه ، ولی خب ظاهرا داشت زندگیشو میکرد و هربار استوریاشو میدبدم روانی میشدم از خشم .

تهش تصمیم گرفتم دیگه چک نکنم ، حالم بهتره ولی کامل ترک نکردم

متاسفانه الان به اون اپ هام نیاز دارم توی آبان ماه اینکارو کردم تقریبا نزدیک یک ماه چک نمیکردم اما ...

میفهمم فقط باید اراده کنی

برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازه‌ی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
وای دقیقا کاملا میفهمم چی میگین👌 مخصوصا وقتی که میدونین طرف مقابل فراموش کرده و هیچ موقع چکِتون نم ...

بدتر از همه اینه که ازت سواستفاده کرده باشه. 

اگه این یه قلم برات اتفاق نیفتاده راحت ازش بگذر و خوش باش . 

ببین عزیزم درکت میکنم واست سخته هراز گاهی آدم وسوسه میشه بره چک کنه ولی این بار سعی کن اصلا نگاه نکن ...

بازم سعیمو میکنم،، مرسی قشنگم که نظر گذاشتی ممنونم بابت راه حل های خوبت❤

حالا حکایت من چی بود؟ این بود که ، وقتی همه چی تموم شد . و منم کلی کینه داشتم و دارم از اون ، با پیج ...

هعیی چی بگم والا میدونم خیلی سخته

ایشالا خدا به دلت آرامش بده❤

بدتر از همه اینه که ازت سواستفاده کرده باشه.  اگه این یه قلم برات اتفاق نیفتاده راحت ازش بگذر ...

چقد بد ناراحت شدم واست💔، امیدوارم حالت زودِ زود خوب بشه❤

نه خداروشکر

فقط چون تهِ رابطه نرسیدن بود ترجیح دادیم تموم بشه اما هنوز از سرم نپریده فکرش🤦🏻‍♀️