2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضاتی خوب نیست بد حرف میزنه و سوالاش استاندارد نیست

یحیوی و میرحسینی  بی حال هستند و سطح پایینه کلاسشون

براتی هم نشنیدم تا حالا اسمشو

باباخانی و ذهبی خوب هستند ولی

کلا دبیر فیزیک خوب کمه

من هم با مهدی باباخانی داشتم فیزیک کنکور رو

قشنگ صفر تا صد رو کامل میگه بعدشم کلاس تست ویژه سوالهای سخت میزاره برای کسایی که میخوان رتبه بشن ولی درسش برای همه قابل فهمه   به نظرم بهترین چیزشم همون شباهت سوالهاش به کنکور هرساله

چرا ماستها را با قیمه ها قاطی کردید؟

باباخانی توی کارنامه خرد هست

یحیوی توی تاملندهست

میرحسینی نوکنده توی کلاسینو

نمونه تدریس ببینید از همشون این بهترین کاره توی گوگل بزن هست نمونه تدریس هاشون

من اینجا میزارم ببین
https://www.aparat.com/v/9ZmrM

باباخانی کارنامه خرد خوبه  هم خوب درس میده قابل فهمه و هم سوالهاش سطح متوسط و رو به بالا هستش

قیمتش از همه جا بیشتره ولی می ارزه. توی کلاسش  جاهای  سخت رو    با شوخی و طنز درس میده و اصلا آدم گذر زمان رو حس نمیکنه

چرا اینجا میپرسی؟

انتخاب استاد سلیقه ای هست

یکی درس باباخانی رو بهتر میفهمه و نتیجه میگیره یکی با یحیوی یکی با ذهبی  پس حتما برو فیلمهاشون و نمونه تدریسهاشون رو ببین فله ای نرو یه جا اسم بنویس

من با مهدی باباخانی کلاس آنلاین کنکور داشتم چندتا چیز از تجربه هام بگم: اول اینکه سطح کلاس رو به بالا بود  ولی همه چیز کامل و خوب تدریس شد   دوم اینکه جزوه اش واقعا عالی بود هم درسنامه خوب داشت و هم تست و تمرین زیاد و هم تست برای تکلیف در منزل   و سوم هم اینکه رفع اشکال خوبی داره کلاس و 24ساعته میشد توی گروه ها سوال بزاریم تنها مشکل کلاس قیمتش بود که واقعا برای ما سخت بود ولی اقساطی قبول کردند و دادم اما بقیه موارد اوکی بود