2777
2789
عنوان

ارده خریدم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 25 پست
گلم با توجه ب امضات میشه بپرسم   دکتر بهت چی میگه ؟مشکلتو چی تشخیص داده؟

مشکل نقص سیستم ایمنی بدنه ، یعنی جنین را مثل یه ویروس و باکتری حساب میکنه و نابودش میکنه....میگه دائم ای وی اف کن و خسته نشو بالاخره یه روزمیشه....ولی مگه بدن من چقدرتوان داره ک همش اتاق عمل باشه و دارو بگیره...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بابای من همش سر پاست دستش دهنشه میخوره

الهی زنده باشن.طوری نیست ...حالا یه اینبار را نوش جونشون ولی از دفعه های بعد خودت برو خرید و نذار اونا ببینن چی گرفتی 

مشکل نقص سیستم ایمنی بدنه ، یعنی جنین را مثل یه ویروس و باکتری حساب میکنه و نابودش میکنه....میگه دائ ...

دلم شکست .   آخه فکر کردم تنبلی داری تا ی راه حل بهت بگم . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الهی زنده باشن.طوری نیست ...حالا یه اینبار را نوش جونشون ولی از دفعه های بعد خودت برو خرید و نذار او ...

اته دلم واست دعا کردم . به امید خدا ب زودی خبر بارداریت بدی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دلم شکست .   آخه فکر کردم تنبلی داری تا ی راه حل بهت بگم .  

ممنونم عزیزم از لطفت ...پیش میاد دیگه کاری هم نمیشه کرد ، صبوری باید کرد و گذر زمان همه چی را عادی میکنه....

انشاالله🌹❤️

الهی زنده باشن.طوری نیست ...حالا یه اینبار را نوش جونشون ولی از دفعه های بعد خودت برو خرید و نذار او ...

داشتم تو دلم برات دعا میکردم دخترم صبر انداخت من که بهش اعتقاد دارم چون منم بعد پسرم باردار نمیشدم خدا معجزشو نشونم داد انشاالله معجزه ی خدا رو هر چه زودتر ببینی عزیزم

داشتم تو دلم برات دعا میکردم دخترم صبر انداخت من که بهش اعتقاد دارم چون منم بعد پسرم باردار نمیشدم خ ...

ممنونم مهربون ان شاءالله😍❤️🌹 

ازطرف من دخترتو ببوس،انشاالله خوشبخت و عاقبت بخیربشه...