2821
2789
عنوان

ارده خریدم🙁

230 بازدید | 25 پست

برا خونمون گذاشتم یخجال مامانم خونمون رفتنی ببرم نصفشم دادم مامانم اینا اونا خوردن برا منم بابام خورد مثلا خواستم یکم به خورد خوراکم برسم هر چی میخرم ببرم بخورم دیگه تا خونمون رفتنی تموم میشه🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور اون همه ارده را یکجا خوردن ...گرمیشون نمیشه☹️ پدرشوهرمنم همینه کافیه برسه به مال مفت خودشو خفه میکنه😂😂 عزیزم ازاین به بعد یه کیف بزرگتر بردار و خوراکی هایی ک میخری رابذار داخلش تا بری خونه خودت

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خونمون دوره شوهرم صب میاره عصر میاد میبره گذاشتم یخجال پاشدم دیدم تمومه

شاید فک کردن برا خودشون گرفتی.ولی در کل ارده رو نمیخاد بذاری یخچال باید بیرون باشه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

عیبی نداره اینقدر پدر و مادرا از خودشون زدن ب خورد ما دادن 

فردا باز بخر 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مگه چه حجمی بود ک صبح تا عصر تموم شد ارده رو یخچال نمیذارن خانمی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

چطور اون همه ارده را یکجا خوردن ...گرمیشون نمیشه☹️ پدرشوهرمنم همینه کافیه برسه به مال مفت خودشو خفه ...

گلم با توجه ب امضات میشه بپرسم   دکتر بهت چی میگه ؟مشکلتو چی تشخیص داده؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر