2821
2789
عنوان

ارده خریدم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست
گلم با توجه ب امضات میشه بپرسم   دکتر بهت چی میگه ؟مشکلتو چی تشخیص داده؟

مشکل نقص سیستم ایمنی بدنه ، یعنی جنین را مثل یه ویروس و باکتری حساب میکنه و نابودش میکنه....میگه دائم ای وی اف کن و خسته نشو بالاخره یه روزمیشه....ولی مگه بدن من چقدرتوان داره ک همش اتاق عمل باشه و دارو بگیره...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابای من همش سر پاست دستش دهنشه میخوره

الهی زنده باشن.طوری نیست ...حالا یه اینبار را نوش جونشون ولی از دفعه های بعد خودت برو خرید و نذار اونا ببینن چی گرفتی 

مشکل نقص سیستم ایمنی بدنه ، یعنی جنین را مثل یه ویروس و باکتری حساب میکنه و نابودش میکنه....میگه دائ ...

دلم شکست .   آخه فکر کردم تنبلی داری تا ی راه حل بهت بگم . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الهی زنده باشن.طوری نیست ...حالا یه اینبار را نوش جونشون ولی از دفعه های بعد خودت برو خرید و نذار او ...

اته دلم واست دعا کردم . به امید خدا ب زودی خبر بارداریت بدی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دلم شکست .   آخه فکر کردم تنبلی داری تا ی راه حل بهت بگم .  

ممنونم عزیزم از لطفت ...پیش میاد دیگه کاری هم نمیشه کرد ، صبوری باید کرد و گذر زمان همه چی را عادی میکنه....

انشاالله🌹❤️

الهی زنده باشن.طوری نیست ...حالا یه اینبار را نوش جونشون ولی از دفعه های بعد خودت برو خرید و نذار او ...

داشتم تو دلم برات دعا میکردم دخترم صبر انداخت من که بهش اعتقاد دارم چون منم بعد پسرم باردار نمیشدم خدا معجزشو نشونم داد انشاالله معجزه ی خدا رو هر چه زودتر ببینی عزیزم

داشتم تو دلم برات دعا میکردم دخترم صبر انداخت من که بهش اعتقاد دارم چون منم بعد پسرم باردار نمیشدم خ ...

ممنونم مهربون ان شاءالله😍❤️🌹 

ازطرف من دخترتو ببوس،انشاالله خوشبخت و عاقبت بخیربشه...