2777
2789
عنوان

فوت عزیز....

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 25 پست
خوب اون روانشناس خوبی نبوده سعی کن با کتاب و پادکست در این زمینه به خودت کمک کنی  به هر حال در ...

یهویی وسط هر کاری یا فعالیتی یادش میوفتم یه ادم دیگ میشم...ومرسی از راهنماییت ممنونم وقت گذاشتی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سعی کن با این درد خودتو بسازی سعی کن خودتو شبیه بابات کنی مثلاً قوی و ستون خانواده :)

از ۱۴ سالگی درس خوندم کار کردم دوتا خپاهرم مادرم تامین از هر لحاظ ولی خودم....

کاش اونقد خوب نبود

همه خوبن هر گلی زیباست شاخ برگش خوار دارد .بازگشت همه بسوی اوست

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
همه خوبن هر گلی زیباست شاخ برگش خوار دارد .بازگشت همه بسوی اوست

نه بابا ادم میشناسم پدر پسر وسژ خونه کتکاری و فحش ناسزا هر روزم ارزوی مرگ همو میکنن اما ما رفیق بودیم 

از ۱۴ سالگی درس خوندم کار کردم دوتا خپاهرم مادرم تامین از هر لحاظ ولی خودم....

عزیزم من بهت افتخار میکنم واقعاً پدرت با داشتن همچین دختری خیالش راحته نگران حالت نباش خدا هواتو داره یه روز دیگه خستگیات رو فراموش می‌کنی مطمئن باش☺️

نه بابا ادم میشناسم پدر پسر وسژ خونه کتکاری و فحش ناسزا هر روزم ارزوی مرگ همو میکنن اما ما رفیق بودی ...

همونم دعوا از روی دوست داشتن بوده و درد آبرو حرمت

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞