2777
2789
عنوان

فوت عزیز....

718 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من با پدرم ۲۰ سال تفاوت سنی داشتیم والان ۱۱ ساله که ایشون فوت شدن...حقیقا از داغ ایشون تو دلم خیلی کهنه شده و بعد مدتها مرتبا شدیدا نا‌ارومم و دلتنگ...لطفا اگ این تجربه تلخ و دارید راهنمایی کنید الان ک بعد ۱۱ سال گذشته فهمیدم واقعا فقط خودم داغون شدم و بس

برادرمو از دست دادم هرچی میگذره دلتنگ تر میشی خفه تر میشی ولی باید تحمل کنی براش فاتحه بخون نذر بده قران بخون چون ناراحتی تو و اذیت کردن خودت بیشتر باعث میشه روح ایشون اذیت بشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودم مادربزرگم یعنی مامانِ بابام که بهش خیلی وابسته بودم و گه گاه باهاش زندگی می کردم هنوز که هنوزه میگم آی کاش زنده بود 

از دست دادن یک شخص عزيز واقعا درد بزرگی هست بهتون حق میدم 💔🖤

و براتون از ته قلب هم آرزوی آرامش دارم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دوبار روانشناس رفتم فقط گوش‌کرد بعد گفت دارو مصرف کن دیگ نمیرم

اگه تهرانی روانشناس خوب بهت معرفی کنم؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

زندگی برا همه زمانه و مکان ماندگار نیست تا مدتی نام آدم میماند بعد فراموش هرکسی برا خودش عضوی دارد تا از جسم روح خودش دفاع و تامین کند و درنگی از این دنیا کوچ کند غمانگیز ترین این است که از بودن لذت وجود دنیای آفرینش. آفریدگارت چیزی نفهمی و غم نبودن بخوری ...

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
دوبار روانشناس رفتم فقط گوش‌کرد بعد گفت دارو مصرف کن دیگ نمیرم

خوب اون روانشناس خوبی نبوده سعی کن با کتاب و پادکست در این زمینه به خودت کمک کنی

به هر حال درد و ناراحتی تار و پود زندگیه