2777
2789
عنوان

چندروز بعد از ماهینگی میرین حموم؟

158 بازدید | 18 پست

من روز سه هستم میتونم برم؟تا ماه قبلی هرروز میرفتم اما گفتن سردی رحم نمیزاره

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همون روز اول میرم. یه دوش گرفتن ۱۰ دقیقه ای سردی نداره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ببخشید چی؟یعنی چی؟

عزیزم زمانی ک پریود هستین چ روزیش میرین دوش؟من خودم روز اول پریودیم هم میرفتم اما گفتن باعث سردی رحم میشه الان روز سه پریودی هستم میتونم برم دوش بگیرم؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

برو  من یه روز درمیون میرم دیگه حالا میخا پری باشه نباشه

ممنونم بابت وقتی ک گذاشتین