2777
2789
عنوان

چرا بعضیااااانقد بیشعورن

118 بازدید | 12 پست

خودمم خیلی سادممممم از دست خودم عصبی ام

خواهر شوهرم زنگ زده بود من چون خواب بودم جواب ندادم الان ک زنگ زدم گفتم ببخشید خواب بودم جواب ندادم

دیشبو دیرخوابیدم صب هم ۶ صب بیدار شدم 

خسته بودم خوابم گرفته بود

الانم بیشعور گفت برا خودت بخور و بخواب

خیییلی بدم اومد از این حرفش

موقعی ک خواستم قطع کنم شنیدم ب مامانش اینا میگفت  خواااابه 

من ۳ سال میشه ازدواج کردم ولی بچه دار نشدیم منظور این حرفشم این بودش ک راحته و فلان

حالم خوب بودااا ولی این اشغال منو بهم ریخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف خواهر شوهرت چه اهمیتی داره؟ نه یبار اینو از خودت بپرس ؟ فردا آفتاب قرار نیس در بیاد ؟ یا دریا قراره خشک شه با حرفش

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

رو خودت کار کن 

ممکنه این حرفها رو خواهر ادم هم بگه ولی وقتی خواهر شوهر میگه تیر میشه😅

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بگو اخه به تو چه ساعت خوابمم باید جوری تنظیم کنم که تو حال میکنی؟ من حتی اگه بخورمو بخوابمم به کسی مربوط نیست پدرمی مادرمی شوهرمی چیه منی که باید بهت جواب پس بدم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
رو خودت کار کن  ممکنه این حرفها رو خواهر ادم هم بگه ولی وقتی خواهر شوهر میگه تیر میشه😅

اون خودش ۴ تا بچه قدو نیم قد داره 

بمن ربطی نداره ک اسایش نداره از دستشون

یبارم بهم گفت تو خو برا خودت راحتی

انگاری هر کی بچه نداره بیکارو علافه

چی بهش گفتی بگو منم یاد بگیرم

گفتم توأم بخواب گف من می‌خوابم گفتم خپ پس خودت میخوابی من بشینم درودیوار و نگاه کنم دیگه هیچی نگفت 

یه بارم مادرشوعرم گف گفتم والا دخترت که ازمن بیشتر می‌خوابه 

اون خودش ۴ تا بچه قدو نیم قد داره  بمن ربطی نداره ک اسایش نداره از دستشون یبارم بهم گفت تو خو ...

ولش کن بابااااااا

بذار بگه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔