ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واسه من که خیلی خوب بودن. آره من از 5000 به 7500 رسیدن البته از برنامه آزمون عقبم نمی تونم همه رو بزنم. فعلا بیشتر روی مرور و تموم کردن تمرکز کردم که از اسفند جدی تر آزمون بدم
افرررین گلم ترازت خیلی خوبه دعا کن من باز انگیزم برگرده مشاور داری؟ من ب چن تا از برنامه ها ن ...
مشاور داشتم راضی نبودم بیخیال شدم. البته من فارغ التحصیلم. تغییر رشته ای هم هستم. به نظر من کلا باید سبک خودت رو پسدا کنی واسه درس خوندن. من روزایی که بی انگیزه باشم تا 6 ساعت راحت میخونم حالم خوب باشه 11 ساعت. برنامه من اینجوریه یه روز فیلما رو می بینم روز بعد هر درس یه جلسه رو مرور میکنم همه سوالای جزوع رو حل میکنم جاهایی که نفهمیدم رو دوباره میبینم. فعلا هدفم اینه تا آخر بهمن که کلاسا هم تموم میشه به جزوه استادا مسلطبشم یعنی همه راه حل ها واسه تست زنی رو یاد بگیرم. از اسفند جمع بندی رو شروع کنم