rozzzzzzzzz مدیر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 عنوان شیمی مرادی یا فراهانی یا مصلایی | مشاهده متن کامل بحث + 10301 بازدید | 20 پست کدوم و بگید چرا ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙 1402/10/11 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 مشاور داشتم راضی نبودم بیخیال شدم. البته من فارغ التحصیلم. تغییر رشته ای هم هستم. به نظر من کل ... منم فارغ التحصیلم ولی اصلل تا الان بنظرم درست نخوندم بنظرت من چه خاکی بریزم تو سرم🥺 ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
gity992 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 134 منم فارغ التحصیلم ولی اصلل تا الان بنظرم درست نخوندم بنظرت من چه خاکی بریزم تو سرم🥺 با فیلمای شروع از مهر همینا استارت بزن فشرده بخون باید خیلی به خودت سخت بگیری دیگه حتی یه روزم از دست ندی.از امشب شروع کن
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6027 با فیلمای شروع از مهر همینا استارت بزن فشرده بخون باید خیلی به خودت سخت بگیری دیگه حتی یه روزم از دس ... دمت گرم گلم حتما میگم میشه در خواست بدم گاها بیام بات صحبت کنم اخه همین ک رشتت ی چیز دیگه بوده و الان داری اینجوری براش تلاش میکنی واقعا انگیزه بخشه ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
gity992 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 134 دمت گرم گلم حتما میگم میشه در خواست بدم گاها بیام بات صحبت کنم اخه همین ک رشتت ی چیز دیگه بود ... آره عزیزم الان درخواست میدم
mahdi_nm عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 26 زیست فرهمند نیاریاضی کرمیفیزیک براتیمن خودم از صفر صفر با اینا شروع کردم واقعا راضیم خیلی هم آزمون و ... من صفرم و کلا مدتی هم از تحصیلم میگذره و هیچی بلد نیستم و رشتم هم ریاضی بود و زیست بلد نیستم بنظرتون من برای زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی چون همشونا صفرم دوره های جامع رو ثبتنام کنم؟یا دوره های پایه که دهم و یازدهم جدا هست؟
ha3tim عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12 زیست فرهمند نیاریاضی کرمیفیزیک براتیمن خودم از صفر صفر با اینا شروع کردم واقعا راضیم خیلی هم آزمون و ... سلام ببخشید میشه من ازتون درباره این اساتید چندتا سوال بپرسم؟ و روش مطالعه تون؟ ممنون میشم کمکم کنید