2777
2789
عنوان

شیمی مرادی یا فراهانی یا مصلایی

| مشاهده متن کامل بحث + 10301 بازدید | 20 پست
مشاور داشتم راضی نبودم بیخیال شدم. البته من فارغ التحصیلم. تغییر رشته  ای هم هستم. به نظر من کل ...

منم فارغ التحصیلم ولی اصلل تا الان بنظرم درست نخوندم بنظرت من چه خاکی بریزم تو سرم🥺

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
منم فارغ التحصیلم ولی اصلل تا الان بنظرم درست نخوندم بنظرت من چه خاکی بریزم تو سرم🥺

با فیلمای شروع از مهر همینا استارت بزن فشرده بخون باید خیلی به خودت سخت بگیری دیگه حتی یه روزم از دست ندی.از امشب شروع کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با فیلمای شروع از مهر همینا استارت بزن فشرده بخون باید خیلی به خودت سخت بگیری دیگه حتی یه روزم از دس ...

دمت گرم گلم 

حتما میگم میشه در خواست بدم گاها بیام بات صحبت کنم اخه همین ک رشتت ی چیز دیگه بوده و الان داری اینجوری براش تلاش میکنی واقعا انگیزه بخشه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
زیست فرهمند نیاریاضی کرمیفیزیک براتیمن خودم از صفر صفر با اینا شروع کردم واقعا راضیم خیلی هم آزمون و ...

من صفرم و کلا مدتی هم از تحصیلم میگذره و هیچی بلد نیستم و رشتم هم ریاضی بود و زیست بلد نیستم 

بنظرتون من برای زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی چون همشونا صفرم  دوره های جامع رو ثبتنام کنم؟

یا دوره های پایه که دهم و یازدهم جدا هست؟

زیست فرهمند نیاریاضی کرمیفیزیک براتیمن خودم از صفر صفر با اینا شروع کردم واقعا راضیم خیلی هم آزمون و ...

سلام ببخشید میشه من ازتون درباره این اساتید چندتا سوال بپرسم؟ و روش مطالعه تون؟ ممنون میشم کمکم کنید