2777
2789
عنوان

حامله ام😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 104 پست
تازه اگ حامله باشم دویا سه هفته شه روح نداره که بعدشم گلم من شرایط زندگیم جوری نیست بتونم نگهش دارم

افرین درود بهت که اول شرایط زندگیتو در نظر میگیری بعد بچه میاری 

نه مث ادمای بی عقل و فقط برای رفع اجاق کوری یه ادمو قاطی بدبختی هاشون میکنن 

هیچی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اگ حامله باشم دویا سه هفته شه روح نداره که بعدشم گلم من شرایط زندگیم جوری نیست بتونم نگهش دارم

حامله باشی از لحظه اول اون انسانه چه برسه سه هفته 

دعا کن نباشی 

پیشگیری ات روعوض کن خواهشاً  اتفاق یکبار می افته اگر چهار سال نشده دلیل نمیشه دیگه هم نشه 

طبیعی برای کسیه که اگر بچه دار شد هم بتونه نگه داره  به قولی علی السویه هست براش 

نه اینکه از اول فکر سقطش باشه   

اگر نمی خوای از دو روش استفاده کن که یه موقع چنین کار وحشتناکی نکنی. 

وحشتناک تر از انجامش بی اهمیت جلوه دادن سقط عمدی هست که مثلا چیزی نبوده و فلان. 

کی این حرف اشتباه رو زده ؟ از همون لحظه تشکیل نطفه حکم به انسان رو پیدا می‌کنه هر چند کوچک ولی انداخ ...

بخدا خودم اعصاب بچه ندارم یکی ۵ ساله دارم شوهرم ب  ذت خیانتکاره ظلمه در حق بچه

INTP(منطق دان)

تا 40 روز بعد از لقاح سقط کنین گناهی نداره اول ببینین باردارین یا نه...بعدش اقدام کنین...و اینکه چون ...

این اشتباهه عزیزم من حکمش رو پرسیدم از همون لحظه تشکیل نطفه که وجود پیدا می‌کنه انداختش گناهه

شما برین یه سرچی تو احکام کنین 

شاید ایشون به احکام اعتقاد نداره. چرا میخواین بندازینش تو چاله وقتی شرایطشون مناسب نیست. گناه یعنی تو شرایط نامناسب بچه بیاری.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

تا 40 روز بعد از لقاح سقط کنین گناهی نداره اول ببینین باردارین یا نه...بعدش اقدام کنین...و اینکه چون ...

منبع حکمی که فتوا دادید رو بفرمایید لطفاً. 

کی گفته این که گفتی رو ؟کدوم مرجع ؟کدوم امام؟

از روز اول لقاح اون انسانه 

شاید ایشون به احکام اعتقاد نداره. چرا میخواین بندازینش تو چاله وقتی شرایطشون مناسب نیست. گناه یعنی ت ...

خب منم همینو میگم دیگه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
این اشتباهه عزیزم من حکمش رو پرسیدم از همون لحظه تشکیل نطفه که وجود پیدا می‌کنه انداختش گناهه

اوکیه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
منبع حکمی که فتوا دادید رو بفرمایید لطفاً.  کی گفته این که گفتی رو ؟کدوم مرجع ؟کدوم امام؟ &nb ...

حله

افرین درود بهت که اول شرایط زندگیتو در نظر میگیری بعد بچه میاری  نه مث ادمای بی عقل و فقط برای ...

اآفرین و درود بهش ک جلوگیریش طبیعیه؟؟؟ن خجالت نکش اینم بگو

چون کسی ک شرایط زندگیشو میدونه سفت و سخت جلوگیری میکنه ن طبیعی

هر چند ک ایشون باردار نیستن

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
شاید ایشون به احکام اعتقاد نداره. چرا میخواین بندازینش تو چاله وقتی شرایطشون مناسب نیست. گناه یعنی ت ...

بعد حالا بچه هم بیاره بعد چند سال استاتر تاپیک بزنه شوهرم مشکل داره همینا که امر و نهی میکنن میگن خوب چرا بچه اوردی 

هیچی..