2777
2789
عنوان

حامله ام😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 104 پست
بخدا خودم اعصاب بچه ندارم یکی ۵ ساله دارم شوهرم ب  ذت خیانتکاره ظلمه در حق بچه

من نمی‌گم آدم با هر شرایط سختی بچه دار بشه ولی وقتی خواسته یا ناخواسته بارداری اتفاق می‌افته دیگه جون اون بچه و بود و نبودش به خواست ما نیست خدا بوده که آوردنش انشالله خودش هم همه چیو درست می‌کنه 

ما آدما فکر میکنیم همه چیز تحت کنترل ماست برای همین میترسیم 

من امیدوارم زندگیت درست بشه ولی انداختن اپن بچه عاقبتت رو خراب می‌کنه درسته سخته ولی به خاطر خدا نگهش دار مطمین باش خدا برات جبران میکنه

بعد حالا بچه هم بیاره بعد چند سال استاتر تاپیک بزنه شوهرم مشکل داره همینا که امر و نهی میکنن میگن خو ...

آدم عاقل به حرف هر ننه قمری تو نی نی سایت گوش نمیکنه

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا🤌🏻

من تا امروز نزدیک 50تا تاپیک این مدلی بودم..از من به تو نصیحت...اینجا به نتیجه ای نمیرسی...فقط میخوان بگن بچه بیار بچه بیار...حرفشون هم اینه که خدا روزیشو میده...نمیدونن بچه اوردن فقط به روزی نیست....انقدر هم بحث کردم دیگه حوصله ندارم...همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
با این وضع نا بسامان شما باید سه تا روش محکم داشته باشی  نه طبیعی. آخه طبیعی کجا پیشگیریه

دیگ از کاندوم استفاده میکنم گه گداری شوهرم اجبار میکنه بدون کاندوم😖

INTP(منطق دان)

اآفرین و درود بهش ک جلوگیریش طبیعیه؟؟؟ن خجالت نکش اینم بگو چون کسی ک شرایط زندگیشو میدونه سفت ...

اونش دیگه به من و شما مربوط نیست نکنه باید بریم توی رختخوابش دستور بدیم چطوری پیشگیری کن 

چرا امثال شما فقط به فکر زاییدن هستین ..بیچاره میگه مشکل دارم 

هیچی..

عزیزم مطمئن باش.که روح همون لحظه نطفه بستن ایجاد میشه.مگه مصنوعی یا اختراع دست انسان.آفریده خداست.چر ...

از چند ماه قبل از اقدام برای بارداری میگن مواظب باشید کجایی خواهر

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
من تا امروز نزدیک 50تا تاپیک این مدلی بودم..از من به تو نصیحت...اینجا به نتیجه ای نمیرسی...فقط میخوا ...

دقیقا..ارتش مبلغ فرزندآوری اینجا رو اشغال کردن  

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

اونش دیگه به من و شما مربوط نیست نکنه باید بریم توی رختخوابش دستور بدیم چطوری پیشگیری کن  چرا ...

ن نریم تو رخت خوابش ولی میتونیم بهش بگیم روش پیشگیریشو عوض کنه ک نخواد یه بچه رو از زندگی کردن محروم کنه و خودشو بد بخت

باشه امثال ما فکر زاییدن ولی  امثال شما بیفکر

فقط برای رفع تکلیف 

به هزار و یک علت نادرست واقعا...
حرف هم که میزنی میگن قاتل...شریک قتل
نفرین اون بچه تو زندگیته و....نمیدونن نفرین بچه ای تو زندگی ادمه که هیچ شرایطی برای خوب بزرگ شدنش رو اماده نکردی....

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
به هزار و یک علت نادرست واقعا... حرف هم که میزنی میگن قاتل...شریک قتل نفرین اون بچه تو زندگیته و.... ...

اونوقت نفرین اون بچه ای ک سقط شده تو زندگی نیس؟

دقیقا..ارتش مبلغ فرزندآوری اینجا رو اشغال کردن    

فرزنداوری خوبه...من طرفدارشم...اما فرزنداوری درست و حسابی

ن نرین تو رخت خوابش ولی میتونیم بهش بگیم روش پیشگیریشو عوض کنه ک نخواد یه بچه رو از زندگی کردن محروم ...

فک کنم زبون فارسی بلد نیستی خانوم 

بیفکر کسیه که شوهرش خیانت بهش میکنه باز ازش بچه دار میشه 

شما بچه بیار فقط لطفا طرز فکرش مث خودت نباشه 

هیچی..

دیگ از کاندوم استفاده میکنم گه گداری شوهرم اجبار میکنه بدون کاندوم😖

خودت قرص بخور 

آمپول بزن 

دستگاه استفاده کن  

یکاری بکن خلاصه. 

این که بارداری بشی با این روش و از بین ببریش راه حل نیست. 

ان شاء الله که نیست  از این به بعد وقتی اینقدر مصمم نمیخوایش مراقب باش.  

اگر احیانا یک درصد بود هم فکر سقطش نباش لطفا. اینها همه اش حرف که روح نداره و فلان. 

اصلا من میگم یه جوجه است انسان هم نیست فرضا 

مگه میشه به این سادگی درباره کشتنش حرف زد

تو زنده بودنش که شکی نیست که زنده است و رشد داره