2777
2789
عنوان

حامله ام😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 104 پست
به هزار و یک علت نادرست واقعا... حرف هم که میزنی میگن قاتل...شریک قتل نفرین اون بچه تو زندگیته و.... ...

ما نمیگم بچه بده 

ولی ببین استاتر با زبون خودش میگه شوهرش مشکل داره 

پس اینجاست که فرق ادم عاقل . نادان معلوم میشه 

هیچی..

فک کنم زبون فارسی بلد نیستی خانوم  بیفکر کسیه که شوهرش خیانت بهش میکنه باز ازش بچه دار میشه&nb ...

بازم میگم بیفکر کسیه ک روش پیشگیریش درست درمون نیست

به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک نکن 🤗🤗

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت نفرین اون بچه ای ک سقط شده تو زندگی نیس؟

اول از همه که طرفدار پیشگیری سفت و سختم...
اما وقتی یه اتفاقی افتاده...و مجبوری بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی...من خودم به شخصه بد رو انتخاب میکنم..حالا دیگه شما انتخابتون بد تره...خود دانید

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ما نمیگم بچه بده  ولی ببین استاتر با زبون خودش میگه شوهرش مشکل داره  پس اینجاست که فرق ا ...

دقیقا

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
دقیقا..ارتش مبلغ فرزندآوری اینجا رو اشغال کردن    

کسی تشویق به فرزند آوری نکرد 

الان بحث سقط جنین که گناهش دامن‌گیر میشه تازه گناهش به کنار بعضیا فکر میکنن سقط مثل رفتن به سرویس بهداشتی همونقدر عادی و طبیعیه نمی‌دونم چه زجری میده و بعد از اون عوارض های وحشتناکی رو برای مادر داره مخصوصا وقتی بچه در حالت طبیعی سر جای خوددش باشه و به زور بخوای بندازیش 

خونریزی و آسیب رحمی و عوارض روحی بعد سقط 

بازم میگم بیفکر کسیه ک روش پیشگیریش درست درمون نیست به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک نکن 🤗🤗

صد در صد بیفکریه دوست عزیز کسی که سفت و سخت پیشگیری نکنه ولی چیزیه که شده متاسفانه شوهرش مشکل داره وگرنه کیه که دلش یه دختر مو فرفری نخاد 

هیچی..

اول از همه که طرفدار پیشگیری سفت و سختم... اما وقتی یه اتفاقی افتاده...و مجبوری بین بد و بدتر یکی رو ...

هرآنکس ک دندان دهد نان دهد

ضمن اینکه ماها هیچی از خودمون نداریم

بازم میگم بیفکر کسیه ک روش پیشگیریش درست درمون نیست به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک نکن 🤗🤗

حالا اتفاقیه که افتاده...به هر دلیلی استارتر اشتباه کرده اصلا حماقت کرده...حالا چیکار کنه؟ بذاره یکی بیاد تو این دنیا و پاسوز اشتباه مادرش و اخلاق بد پدرش شه؟
بنظرم تو این شرایطی که پیش اومده تصمیم استارتر بهترینه

هرآنکس ک دندان دهد نان دهد ضمن اینکه ماها هیچی از خودمون نداریم

دقیقا این همین چیزی بود که تو چنتا کامنت قبل گفتم
که اغلبب نینی سایتیها بحثشون اینه روزی اون بچه میرسه...بله ...درسته...بچه استارتر از گشنگی نمیمیره...به هرحال بزرگ میشه...اما چطوری؟ ایا زندگی میکنه؟ ایا میفهمه زندگی چیه؟
خیلی راحت با دیدن یه سری از تاپیک های اینجا میتونین بفهمین سر این بچه ها چی میاد

صد در صد بیفکریه دوست عزیز کسی که سفت و سخت پیشگیری نکنه ولی چیزیه که شده متاسفانه شوهرش مشکل داره و ...

خب عزیز من باور کن کسیکه سقط میکنه جدا از عوارض جسمی و روحی و گناه و....تاوان بدی میده

یه بنده خدا بود میگفت یه بچه داشت و ناخواسته حامله شد

سقط کرد و همون بچه ای ک داشتم خدا ازش گرفت

چرا ما تو کار خدا دخالت میکنیم آخه

شاید ب برکت همون بچه خدا شوهرشم سر عقل آورد

البته هنوزم میگم اسی حامله نی😂

حالا اتفاقیه که افتاده...به هر دلیلی استارتر اشتباه کرده اصلا حماقت کرده...حالا چیکار کنه؟ بذاره یکی ...

میدونسی اگ حامله باشه و با حرفای شما سقط کنه

انگار شما اسلخه خریدی دادی بهش میگی بیا برو بکش

شریک جرم ب حساب میای؟؟

پس گناه از بین بردنش رو کی جواب بده  

گناه زجر کشیدنشو کی جواب بده؟ هر روز ارزوی مرگ کنه خوبه؟ یه ادم مرده ای باشه که فقط نفس میکشه استارتر میره بهشت؟

پس گناه از بین بردنش رو کی جواب بده 

دوست عزیز شاید استاتر مذهبی نباشه 

شاید اونطوری که منو شما خدا رو میپرستیم به روش ما نپرسته ولی دلیل بر کافر بودنش نیست 

بعدشم بهتر کمتر از جانب خداوند دروغ بگیم 

با این کار نصف مملکت دین گریز شدن 

هیچی..

دقیقا این همین چیزی بود که تو چنتا کامنت قبل گفتم که اغلبب نینی سایتیها بحثشون اینه روزی اون بچه میر ...

ببین عزیزم رزق و روزی فقط نونی ک میخوریم نیست

رزق ممکنه این باشه ک بچه روب دنیا بیاره و شوهرش سرعقل بیاد و زندگیش بهتر بشه

چرا ما به خدا و حکمتش ایمان نداریم