2777
2789
عنوان

حامله ام😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 104 پست
گناه زجر کشیدنشو کی جواب بده؟ هر روز ارزوی مرگ کنه خوبه؟ یه ادم مرده ای باشه که فقط نفس میکشه استارت ...

باور میکنی من هر روز به مادرم میگم قصدت از زاییدن من چی بود 

یه ادم افسرده یه زن ضعیف .یه زن که تو دار دنیا هیچی نداره 

باور کن گاهی به خودکشی فک میکنم 

هیچی..

میدونسی اگ حامله باشه و با حرفای شما سقط کنه انگار شما اسلخه خریدی دادی بهش میگی بیا برو بکش شریک ...

بله میدونم
شما هم میدونی اگه این بچه بدنیا بیاد و تا اخر عمر تو اذیت و ازار باشه با هر اهش پای شماهم گیره شریک جرم به حساب میاین؟
منم حقیقت رو گفتم...شما هم بجز اینکه بگین اون بچه یه نونی براش پیدا میشه که بخوره...حقیقت دیگه ای دارین..بسم الله بفرمایین...
استارتر رو راضی کنین به حرف من گوش نده
همونطور که من میتونم حرف بزنم شما هم میتونین
پس بجای اینکه فقط بگین گناه و من رو قاتل کنین
حرف منطقی بزنین تا حرف شما رو استارتر اثر بذاره

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم جواب بدین خیر ببینین الهی مثلا من۹روز پیش رابطه داشتم بدون جلوگیری وقراره ۱۵پریود شم..اگ پریود شم ینی دیگه باردار نیستم.؟🥺ممکنه یدونه اسپرم بره ی جایی مخفی بشه وبعد اتمام پریود خودشو به تخمک برسونه.؟؟توروخدامنم راهنمایی کنین خانوما

..

باور میکنی من هر روز به مادرم میگم قصدت از زاییدن من چی بود  یه ادم افسرده یه زن ضعیف .یه زن ک ...

خب چرا

هیچکس نمیتونه ب آدم کمک کنه جز خودش

از قدیمم گفتن کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من

دستتو بذار رو زانوت خودت بلند شو منتظر کسی نباش ک حالتو خوب کنه

ما فقط یکبار زندگی میکنیم

پادکست های موفقت و انرژی بخش و امیدوار کننده گوش بده

برا خودت ارزش قائل شو هر چقد ک کوچیک باشه

اصن در حداین باشه ک میری دوش میگیری موهاتو سشوار میکنی یه گیر سر میزنی و یه لبخند جلو آینه🤗

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
باور میکنی من هر روز به مادرم میگم قصدت از زاییدن من چی بود  یه ادم افسرده یه زن ضعیف .یه زن ک ...

الهی بگردم...من مثل شما رو تو سایت زیاد دیدم دژاوو جان...برای همینه اینجا دارم حرف میزنم...حرف منطقی هم میزنم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
سوال منم جواب بدین خیر ببینین الهی مثلا من۹روز پیش رابطه داشتم بدون جلوگیری وقراره ۱۵پریود شم..اگ پر ...

اآره قایم میشه اسپرم بعد مثلا دوماه دیگ یهو سوپرایزت میکنه😂😂😂

ببین بستگی ب سیکلت داره اگ سیکلت 28 روزه باشه از21 سیکل به بعد تقریبا امن ب حساب میاد

خب چرا هیچکس نمیتونه ب آدم کمک کنه جز خودش از قدیمم گفتن کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من دستتو ب ...

بعد ا زندگی ناموفق کتکایی ک خوردم 

قرصای مخدری ک بهم میداد 

و خودکشی ناموفقم 

و در نهایت با مرد سن بالا ازدواج کردن و هر روز کتک خوردن 

و جایی نداشتن برای رفتن و یه شکم همیشه گرسنه 

هیچی..

بله میدونم شما هم میدونی اگه این بچه بدنیا بیاد و تا اخر عمر تو اذیت و ازار باشه با هر اهش پای شماهم ...

من فقط حرف از گناه و قتل نزدم

حرفای منطقی زیاد داشتم

منتهی شما چیزایی ک خودتون دوست داشتید رو برداشت کردید🤗

ببین عزیزم رزق و روزی فقط نونی ک میخوریم نیست رزق ممکنه این باشه ک بچه روب دنیا بیاره و شوهرش سرعقل ...

حاضرم همینجا براتون بیست تا کاربر تگ کنم ک ببینین با همین حرکتی که زن چطور یه طفل معصوم دیگه رو تو بد بختیشون شریک کردن
خا بهمون عقل داده نه؟
اول از همه پیشگیری...اما تو شرایط مشابه بجای خودخواهی و اما و اگر هایی که بارهاااا نقضشون اثبات شده بهتره که با عقلمون پیش بریم...
اگه عقل و منطق شما اون کامنتتون رو تایید میکنه
شما رو با منطقتون تنها میذارم دوست عزیز
استارتر هم حرف همه ما رو میخونه و نهایتا خودش تصمیم میگیره که چه کنه...
روز خوش

اآره قایم میشه اسپرم بعد مثلا دوماه دیگ یهو سوپرایزت میکنه😂😂😂 ببین بستگی ب سیکلت داره اگ سیکل ...

توروخدا شوخی نکن دختر🥺.اصن امکان بارداری۹روز قبل از پریود هست.؟؟الان انگاررررر ی کوچولو خیلی ریزحالت لک دارم بنظرت باردارم.؟؟پریود شم دیگع حاملع نیستم.؟؟بدبختی اینجاس من پریودام یک روزو نصفیع میترسم پریود نباشع خون لانه گزینی باشه

..

حاضرم همینجا براتون بیست تا کاربر تگ کنم ک ببینین با همین حرکتی که زن چطور یه طفل معصوم دیگه رو تو ب ...

کاش خدا کنار عقل بهمون اعتقاد و ایمان بیشترم میداد

روزخوش

دوست عزیز شاید استاتر مذهبی نباشه  شاید اونطوری که منو شما خدا رو میپرستیم به روش ما نپرسته ول ...

بله اعتقاد آدم ها باهم متفاوته 

حرف من سر آوردن بچه. تو هر شرایطی نیست این که اون بچه خوشبخت میشه یا نه برای قبل از بارداری و به وجود اوندنشه ولی وقتی متوجه حضورش میشیم دیگه نباید راجع به بودن یا نبودنش تصمیم بگیریم چون جونش دست خداست این حقیقتی بود که گفتم 

باز هم دست آخر این استارتر هست که با توجه به حرفایی که زده شد تصمیم میگیره من فقط سعی کردم چیزهایی که میدونستم رو بگم 

حالا به قول شما یکی اعتقاد داره یا نداره 

من فقط حرف از گناه و قتل نزدم حرفای منطقی زیاد داشتم منتهی شما چیزایی ک خودتون دوست داشتید رو بردا ...

من اینجا حرفهای منطقی شم رو ندیدم
به هرحال بنا بر تجربه همیشگیم بحث درباره این مسئله نتیجه ای نخواهد داشت
فرزنداوری کنین و با همون منطقتون پیش برین
منم با منطق خودم پیش برم...هرکی هم تو قبر خودش میذارن
استارتر هم خودش تصمیم بگیره که چه کنه...