2777
2789
عنوان

حامله ام😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 104 پست
تازه اگ حامله باشم دویا سه هفته شه روح نداره که بعدشم گلم من شرایط زندگیم جوری نیست بتونم نگهش دارم

تا 40 روز بعد از لقاح سقط کنین گناهی نداره
اول ببینین باردارین یا نه...بعدش اقدام کنین...و اینکه چون اوایلشه بعید بدونم خیلی درد داشته باشه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط روحی به داری رو ندارم

حتما خدا در تو دیده که داده 

البته اگر حامله باشی

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

حکمت خدا رو شکر ،تایپک بغلی ی خانومی میگه دعا کنید ازمایشم مثبت باشه شیرینی میدم ، ایشون هنوز مطمئن نیست بفکر سقطه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

چرا باید بندازی 

خیلی راحت درباره سقط حرف میزنید 😐😐انگار خدایی نکرده قراره دشویی کنید

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

تازه اگ حامله باشم دویا سه هفته شه روح نداره که بعدشم گلم من شرایط زندگیم جوری نیست بتونم نگهش دارم

کی این حرف اشتباه رو زده ؟ از همون لحظه تشکیل نطفه حکم به انسان رو پیدا می‌کنه هر چند کوچک ولی انداختنش حکم قتل رو داره تو دلت میاد الان تفنگ بگیری دستت یه نفر رو از بین ببری 

عزیزم زندگی کن فقط تو همین دنیا نیست زندگی و عاقبتت رو با سقط خراب نکن خدا بزرگه 

جدا از گناه بزرگش سقط خیلی خطر ناکه اونا که قانونی و تو بیمارستان تحت نظر انجام میدم پدرشون در میاد 

از خون ریزی